Jak dla mnie Twarowski jeden z lepszych komentatorów piłkarskich. Kilka ciekawych fragmentów z programu liga + extra który jest o naszej ekstraklapie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jak dla mnie Twarowski jeden z lepszych komentatorów piłkarskich. Kilka ciekawych fragmentów z programu liga + extra który jest o naszej ekstraklapie
Powinni wsadzić Twarowskiego i Nahornego do komentowania LM, a nie tego pajaca Ryczela...
Misza123,
Jeśli Ty wchodzisz na sadola pooglądać "śmieszne" filmiki, to gratuluję dzieciaczku A od matki mi się odpierdol, bo wyrucham Twoją, a potem zabije i jeszcze raz wyrucham
Jeśli Ty wchodzisz na sadola pooglądać "śmieszne" filmiki, to gratuluję dzieciaczku A od matki mi się odpierdol, bo wyrucham Twoją, a potem zabije i jeszcze raz wyrucham
Przeczytalem zaspany ten tytul i myslalem ze to najlepsze momenty z jakiegos programu o kucharzeniu
Każdemu masochiście śledzącemu polską ekstraklasę serdecznie polecam ten program, co kolejka jest wrzucany na youtube, choćby na ten kanał /user/fredunio1989?feature= . Do tego złotousty Kaziu Węgrzyn który rozpierdala prawie każdy odcinek. Polecam i pozdrawiam, Piotr Fronczewski.
Twarowski pokazał się tu z trochę innej strony niż w programie, dobrze zobaczyć ten program od kuchni... Nie bez powodu bije on konkurencję na głowę. Ale dla mnie Smokowski najlepszy. Duże Tyskie dla polika95 za wstawkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów