📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
2:57 - pełny politowania wzrok kobitki mógłby służyć za logo "Pyty"
4:47 - Spejson z "Blok Ekipy"?
4:47 - Spejson z "Blok Ekipy"?
3:04 miażdży
i te soczyste spierdalaj
i te soczyste spierdalaj
4:57 P-pyta B-baba
P:Najlepsza metoda na budzenie faceta w walentynki
B:Lodzik
Dobrze prawi! Szkoda że nasze zapominają o takich pobudkach :/
P:Najlepsza metoda na budzenie faceta w walentynki
B:Lodzik
Dobrze prawi! Szkoda że nasze zapominają o takich pobudkach :/
Nie przepadam za nimi, bo większość ich materiałów to mniejsze lub większe gówno, ale taka składanka - rewelacja.
3:04 to jest po prostu kunszt całej pyty, tak dopierdolić takiej osobie to jest mistrzostwo.
9:55 Sean Connery mnie rozjebał
kiedyś byli śmieszni, ale jak poszli do Rock Radia to sie skurwili z tym Wojewódzkim
Nie wiem dlaczego Użytkownicy wyżej tak się tym podniecają. Skoro to są najlepsze fragmenty ich filmów to ja Cię pierdolę, co ten chłam tutaj robi?
Co do akcji z 3:03 następna jest jeszcze lepsza, feministka się pogrąża swoja głupotą, mistrzostwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów