Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
duże piwo
a ty DuckDodgers siedzisz w domu na dupie i przypierdalasz się o estetykę montaży filmiku z wyprawy, pewnie po przejechaniu kilometra zaczął byś narzekać z powodu zbyt wolno obracających się kół po czym stwierdził byś, że przyciąganie ziemskie jest zbyt duże i pot krzywo spływa ci po rowie.
Przejechali 1100 km gratuluje inicjatywy, DucDogers szukasz dobrze zmontowanego filmu z takiej wyprawy idź do kina, albo pokaż swój jak idziesz do sklepu po kefirek....
zamknij chuju mordę !!!
FILM O PEDAŁACH I DLA PEDAŁÓW
SADISTIC schodzi na psy !!!
bo widzę że co drugi to:
No fajnie fajnie tylko gdzie kaski?
@owiecs
Z tego co widać teren jest zróżnicowany więc warto mieć coś uniwersalnego, bo mieć zapas kapci na zmianę i codziennie zmieniać mi by osobiście się nie chciało. Po za tym to błąd większość amatorów pedałowania uważając, że opona cienka i gładka szybciej się toczy. Wszystko zależy od mieszanki gumy i miękkości ścianek opony. Ja osobiście używam Continentala X-King 2,4 (przód) i Race King 2.2 (tył) w wersji supersonic i na dzień dzisiejszy uważam to połączenie za najlepsze, oczywiście można połączyć 2.2 z 2.0 jak ktoś nie chce takiego gabarytu montować .
a bo ja wiem, może i masz rację - ale ja kupiłem kiedyś z głupa author slick 26x1,5 i nikt mi nie wmówi, że nie ma różnicy - obturlałem na nich całą Polskę kilka razy
Mapka jest tylko poglądowa, nie jest bardzo dokładna. Gdzie leży Dobrzyków to wiemy doskonale, bo jesteśmy z Płocka i Dobrzykowa własnie
Co za gimbiarski tytuł. Jąk już łączyć to powinno być:
The best of rowerowa wycieczka wtedy może wyglądało by na żart.
Pól po polsku pół po angielsku i jeszcze z błędami. Kwintesencja gimbomowy.
Dzięki twojej mądrości nasze życie stanie się lepsze. Dzięki
Dzięki twojej mądrości nasze życie stanie się lepsze. Dzięki
Cała pleasure po mojej side.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów