The best of z rowerowej wyprawy wzdłuż Wisły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny montaż, fajna muza, kozak chłopaki, piwko!
Trochę sobie krzywdę zrobili jadąc na 2 calowych terenowych oponach - wystarczyło zmienić na jakieś slicki - gigantyczna różnica
A o poparzenie słoneczne jest diablo łatwo - lekarstwo proste - wystarczy kupić krem z filtrem 50 i po kłopocie
Poza tym duże, zimne piwo dla chłopaków - kto jechał, ten wie ile radochy daje przyjazd nad morze po kilku dniach harówki
A o poparzenie słoneczne jest diablo łatwo - lekarstwo proste - wystarczy kupić krem z filtrem 50 i po kłopocie
Poza tym duże, zimne piwo dla chłopaków - kto jechał, ten wie ile radochy daje przyjazd nad morze po kilku dniach harówki
Trwają prace nad ustawą o likwidacji Radomia z mapy PL. Wiesz dlaczego? ..... bo wstyd
Fajna sprawa jezdzenie z sakwami, 5 stow w kieszeni i da sie zwiedzic pol europy. Dla ciekawych i chcacych zaczac polecam forum podrozerowerowe.
No fajnie fajnie tylko gdzie kaski?
@owiecs
Z tego co widać teren jest zróżnicowany więc warto mieć coś uniwersalnego, bo mieć zapas kapci na zmianę i codziennie zmieniać mi by osobiście się nie chciało. Po za tym to błąd większość amatorów pedałowania uważając, że opona cienka i gładka szybciej się toczy. Wszystko zależy od mieszanki gumy i miękkości ścianek opony. Ja osobiście używam Continentala X-King 2,4 (przód) i Race King 2.2 (tył) w wersji supersonic i na dzień dzisiejszy uważam to połączenie za najlepsze, oczywiście można połączyć 2.2 z 2.0 jak ktoś nie chce takiego gabarytu montować .
@owiecs
Z tego co widać teren jest zróżnicowany więc warto mieć coś uniwersalnego, bo mieć zapas kapci na zmianę i codziennie zmieniać mi by osobiście się nie chciało. Po za tym to błąd większość amatorów pedałowania uważając, że opona cienka i gładka szybciej się toczy. Wszystko zależy od mieszanki gumy i miękkości ścianek opony. Ja osobiście używam Continentala X-King 2,4 (przód) i Race King 2.2 (tył) w wersji supersonic i na dzień dzisiejszy uważam to połączenie za najlepsze, oczywiście można połączyć 2.2 z 2.0 jak ktoś nie chce takiego gabarytu montować .
Co za gimbiarski tytuł. Jąk już łączyć to powinno być:
The best of rowerowa wycieczka wtedy może wyglądało by na żart.
Pól po polsku pół po angielsku i jeszcze z błędami. Kwintesencja gimbomowy.
The best of rowerowa wycieczka wtedy może wyglądało by na żart.
Pól po polsku pół po angielsku i jeszcze z błędami. Kwintesencja gimbomowy.
duże piwo
a ty DuckDodgers siedzisz w domu na dupie i przypierdalasz się o estetykę montaży filmiku z wyprawy, pewnie po przejechaniu kilometra zaczął byś narzekać z powodu zbyt wolno obracających się kół po czym stwierdził byś, że przyciąganie ziemskie jest zbyt duże i pot krzywo spływa ci po rowie.
Przejechali 1100 km gratuluje inicjatywy, DucDogers szukasz dobrze zmontowanego filmu z takiej wyprawy idź do kina, albo pokaż swój jak idziesz do sklepu po kefirek....
a ty DuckDodgers siedzisz w domu na dupie i przypierdalasz się o estetykę montaży filmiku z wyprawy, pewnie po przejechaniu kilometra zaczął byś narzekać z powodu zbyt wolno obracających się kół po czym stwierdził byś, że przyciąganie ziemskie jest zbyt duże i pot krzywo spływa ci po rowie.
Przejechali 1100 km gratuluje inicjatywy, DucDogers szukasz dobrze zmontowanego filmu z takiej wyprawy idź do kina, albo pokaż swój jak idziesz do sklepu po kefirek....
Gratulacje panowie to sie chwali!
Świetnie panowie - zimne piwko się należy!
Ja podczas majówki wybrałem się nad morze, tylko że trasę postanowiłem zrobić za jednym przejazdem i tak wyjechałem o 11 i dotarłem o 17 dnia następnego - 460km
youtu . be / PTI-IWRSPw4
(usunąć spacje, bo linków nie mogę dodawać)
Ja podczas majówki wybrałem się nad morze, tylko że trasę postanowiłem zrobić za jednym przejazdem i tak wyjechałem o 11 i dotarłem o 17 dnia następnego - 460km
youtu . be / PTI-IWRSPw4
(usunąć spacje, bo linków nie mogę dodawać)
Co tak mało piwek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów