18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
C................n 2015-01-23, 17:57 5
@Endoowulator

Wiesz co, nie chce mi się mi się rozwodzić specjalnie nad tym tematem. W zamian chłopcy poniżej mają Ci coś ważnego do powiedzenia:

Zgłoś
saint942 2015-01-23, 18:10
Kurwa przypomniały mi się czasy grania na pegazusie
Zgłoś
gutol 2015-01-23, 18:34 1
Nigdy nie rozumiałem czemu w Wielkiej Czwórce jest Anthrax. Bardziej pasował by Exodus lub Overkill
Zgłoś
vass 2015-01-23, 19:13 1
Endoowulator napisał/a:

vass, Maderfakermen, Radysh,

Brawo! Jeden homoparanoik wszędzie widzący pedalstwo, jeden pseudo oświecony muzycznie (uwierz Maderfakerze, że słucham baaardzo różnej muzyki, od klasycznego rocka, przez post metal/post-rock, progresywę, trip-hop, ambient i inne podgatunki elektroniki nawiązującej do stylistyki "muzyki-mebla", muzykę klasyczną, folk, shoegaze, noise, no-wave, jazz [zwłaszcza klasyczny, darkjazz i bebop] oraz kurwa całej masy innych gatunków, podgatunków i wykonawców, których nazw nie słyszałeś PS. na "lascie" możesz sobie znaleźć mój profil [nick to "Normaner"], po czym zamknąć mordę, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś), no i do kompletu jeszcze Radysh czyli dziecinny 38-letni kuc broniący "zajebistości" mety, slejera itd. - jak ty możesz w lustro patrzeć codziennie rano?

Nic się nie pomyliłem, typowo pedalskie tłumaczenie
Zgłoś
blizzarder 2015-01-23, 19:26 2
Hahaha, wielka czwórka. Jakieś jebane drące ryja brudasy z długimi kłakami. Noszę glany, jestem taki zajebisty.
Zgłoś
N................k 2015-01-23, 21:52 3
I nagle banda brudasów się oburza bo ktoś wyraził swoje zdanie na temat metalu... Pierdolone cepy.
Zgłoś
Xidros 2015-01-23, 22:27 1
Ale ryja prosze już zamknąć i kłaść się spać
Zgłoś
CichaWoda 2015-01-24, 0:14 1
slayes bez hanemana nie istnieje
Zgłoś
TB303 2015-01-24, 3:56
Temat o muzyce, to i tzw. shitstorm dotyczący gustu muzycznego, i muzyki samej w sobie. Kocham to
@vass
Odezwał się - fan mężczyzn, którzy mają długie włosy
BTW: To prowokacyjny komentarz, gdyby twoje niskie IQ tego nie zauważyło(i reszty brudasów - nie mam na myśli normalnych "metalowców").
Twój poziom intelektualny, jest porównywalny do "kobiety" z twojego awatara.
Zgłoś
Larvitar 2015-01-24, 10:48
dlaczego zawsze najwięcej piw mają komenty typów, którzy łyknęli prowo innego?

hehehehhe
Zgłoś
wolo1994 2015-01-24, 11:35 1
Maderfakermen napisał/a:

@Endoowulator, niedojebani to są ci którzy mają wąskie spektrum muzyczne. ja słucham wszystkiego, nawet kawałki z hiphopu, gdzie są mądre słowa(uwierz mi są takie numery, i ładnie brzmiące jednocześnie), przez elektronikę(nie chodzi mi tu o techno), przez drum&bassy, jazz, rock, metal i trash też, a nawet noisy. Przyswajam po prostu wszystko co dobre. Nie jaram się radiem. bo tam chuj jest, stacje muzyczne mnie interesują bo tu jest jeszcze większy. Otwórz umysł na muzykę i NIE PIERDOL GAMONIU

Niedojebany to jesteś ty, jeżeli myślisz że hip hop to rodzaj muzyki, gimbusowe myślenie bierze górę, nie? Przecież wikipedia zawsze ma racje.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów