Wiesz co, nie chce mi się mi się rozwodzić specjalnie nad tym tematem. W zamian chłopcy poniżej mają Ci coś ważnego do powiedzenia:
vass, Maderfakermen, Radysh,
Brawo! Jeden homoparanoik wszędzie widzący pedalstwo, jeden pseudo oświecony muzycznie (uwierz Maderfakerze, że słucham baaardzo różnej muzyki, od klasycznego rocka, przez post metal/post-rock, progresywę, trip-hop, ambient i inne podgatunki elektroniki nawiązującej do stylistyki "muzyki-mebla", muzykę klasyczną, folk, shoegaze, noise, no-wave, jazz [zwłaszcza klasyczny, darkjazz i bebop] oraz kurwa całej masy innych gatunków, podgatunków i wykonawców, których nazw nie słyszałeś PS. na "lascie" możesz sobie znaleźć mój profil [nick to "Normaner"], po czym zamknąć mordę, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś), no i do kompletu jeszcze Radysh czyli dziecinny 38-letni kuc broniący "zajebistości" mety, slejera itd. - jak ty możesz w lustro patrzeć codziennie rano?
Nic się nie pomyliłem, typowo pedalskie tłumaczenie
@vass
Odezwał się - fan mężczyzn, którzy mają długie włosy
BTW: To prowokacyjny komentarz, gdyby twoje niskie IQ tego nie zauważyło(i reszty brudasów - nie mam na myśli normalnych "metalowców").
Twój poziom intelektualny, jest porównywalny do "kobiety" z twojego awatara.
hehehehhe@Endoowulator, niedojebani to są ci którzy mają wąskie spektrum muzyczne. ja słucham wszystkiego, nawet kawałki z hiphopu, gdzie są mądre słowa(uwierz mi są takie numery, i ładnie brzmiące jednocześnie), przez elektronikę(nie chodzi mi tu o techno), przez drum&bassy, jazz, rock, metal i trash też, a nawet noisy. Przyswajam po prostu wszystko co dobre. Nie jaram się radiem. bo tam chuj jest, stacje muzyczne mnie interesują bo tu jest jeszcze większy. Otwórz umysł na muzykę i NIE PIERDOL GAMONIU
Niedojebany to jesteś ty, jeżeli myślisz że hip hop to rodzaj muzyki, gimbusowe myślenie bierze górę, nie? Przecież wikipedia zawsze ma racje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów