18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Nowe oblicze blek metalu

The Black Satans - The Satanic Darkness

The Black Satans - The Mutilation Of Christ
Zgłoś
bober88 2010-01-30, 3:18
Ktoś wie o czym oni "śpiewają" ?

[img:8c5b52b049]http://img.org.pl/thumb/c3ji08lo48v.jpg[/img:8c5b52b049]
Zgłoś
podpalacz 2010-01-30, 3:55
żenujące. tak jak cały black metal.

zabieram wszystkie piwa.!

jebać biede, jebać cały kraj
jestem hujem, lubię łatwy hajs
Zgłoś
n................l 2010-01-30, 9:17 10
Mnie sie tam podoba, grunt to umiec sie smiac z samego siebie.

@up czy ktos mowi ze jestes zenujacy bo sluchasz hiphopu lub techno ?
Jak mnie sie cos nie podoba to tego nie slucham i nie ogladam, proste.
Zgłoś
Lord of Suffering 2010-01-30, 9:26 1
podpalacz napisał/a:

Zgłoś
Flesz666 2010-01-30, 9:57
Mi się też podoba! Ale jak zobaczyłem tą perke to mnie rozjebało następny teledysk na bank w przedszkolu!
Zgłoś
~Vuko 2010-01-30, 10:02
podpalacz napisał/a:

Żenujące jest to, że tu jesteś.

oni są po prostu trÓÓ
Zgłoś
zonk 2010-01-30, 10:31
no na pierwszym filmiku troszkę gejowsko ale i tak piwo dla autora
Zgłoś
G................o 2010-01-30, 11:07 2
Nergal przy nich to ministrant
Zgłoś
W................b 2010-01-30, 11:09 1
Melodii to nie ma w death metalu. W blacku troche jest
Zgłoś
Cypisek_ 2010-01-30, 11:23
Chyba w spedalonym melodic BM.

Czcij Pandę
Zgłoś
podpalacz 2010-01-30, 12:13
nefrael napisał/a:

@up czy ktos mowi ze jestes zenujacy bo sluchasz hiphopu lub techno ?

ja pierdole. czy to było skierowane do fanów blacku? nie. więc milcz.

odnośnie hip-hopu - Słoń albo A.J.K.S. rozpierdala każdy black metal agresją, złością itd.

krótka konstruktywna krytyka black metalu. idiotyczne teksty. kiczowaty imidż. beznadziejna muzyka. słabiutkie wokale. no i kurwa ten pseudo mrok. aaaa... bym zapomniał głowy prosiaków i ujebani wokaliści krwią... żenada.

nefrael napisał/a:

Jak mnie sie cos nie podoba to tego nie slucham i nie ogladam, proste.

dlatego bm nie słucham. miało być sadystycznie w tym wątku, jest w huj poniżej oczekiwań.

Gawith napisał/a:

Żenujące jest to, że tu jesteś.

jeśli jest to w Twojej kompetencji, to mnie stąd wypierdol. jeśli nie to morda.

Zgłoś
johnyzlampy 2010-01-30, 12:23
@podpalacz - A.J.K.S. to nie do końca hiphop - to raczej death rap / hardcore, z innymi wpływami (w tym black metalowymi) choć zgodzę się, że rozpierdala wiele blackowych i innych projektów.
a jeśli chodzi o Twoją pierwszą wypowiedź to
Zgłoś
Chrząszczyżewoszyc 2010-01-30, 12:24
@podpalacz: Nie bój żaby łośku, doczekasz się ;]

Przynajmniej goście mają fantazje, a jaką fantazje ma twój kochany HH? Kradzione bity, ubrania dla puszystych, te klimaty ;]

Nie mam nic do HH, sam czasem słucham, ale gość jest najzwyczajniej burakiem, który wyszedł spod spódnicy mamusi myśląc, że jego opinia coś znaczy.
Zgłoś
podpalacz 2010-01-30, 12:31
johnyzlampy napisał/a:

@podpalacz - A.J.K.S. to nie do końca hiphop - to raczej death rap / hardcore, z innymi wpływami (w tym black metalowymi) choć zgodzę się, że rozpierdala wiele blackowych i innych projektów.

tak, tak ale nadal głównym nurtem w jakim się porusza to hc rap. w których utworach są wpływy w bm? w 'a mówili że nie dożyje zimy'? wszak to elementy hc punka/metalcore'a.

aexalven napisał/a:

Za duże spodnie i bluza bo zamawiali ciuchy z wyprzedaży na allegro, niechlujnie założona czapka, wymachiwanie łapami jak wiatrak, dotykanie się po kroczu i seplenienie, którego nie idzie zrozumieć bardziej niż black metalu.

jeśli chodzi o rap to różnie się wożą. inaczej wozi się A.J.K.S., inaczej Popek, inaczej Fisz, inaczej L.U.C.

niektórzy mają zajebistą dykcję, niektórzy nie.
niektórzy wymachują łapami, niektórzy nie.

a kapela bm jest w 99% podobna do reszty kapeli bm. muzycznie i okołomuzycznie (tematyka, imidż).

hay napisał/a:

Nie mam nic do HH, sam czasem słucham, ale gość jest najzwyczajniej burakiem, który wyszedł spod spódnicy mamusi myśląc, że jego opinia coś znaczy.

jeśli moja opinia nic nie znaczy to po huj się do niej odnosisz? ja bym z burakiem nie dyskutował, więc skończ i odejdź w blasku mentalnego zwycięscy.

hay napisał/a:

ma twój kochany HH

słucham gł. prog rocka/metalu... ;|

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów