📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma to jak znak masonów w końcówce filmików.
Dekorator nie wiedziałem, że są nowe odcinki. PIWOOOOOOOOOOOOOOO leci !
Swoją drogą jak wrzucają to jabolowe ścierwo na sadistica to już lepiej wrzucić tą "bajkę" "ziomek"
Swoją drogą jak wrzucają to jabolowe ścierwo na sadistica to już lepiej wrzucić tą "bajkę" "ziomek"
nuta : THE BOMBS OF ENDURING FREEDOM - Stand Up Now (if you're brave)
zajetynick napisał/a:
Dekorator nie wiedziałem, że są nowe odcinki. PIWOOOOOOOOOOOOOOO leci !
Nie, to nie jest nowy odcinek, po prostu nie potrafisz kliknac w filmy pokrewne na yt. Wpierdol więcej "ooo" zeby sie milej czytało. Jabolowe ścierwo powiadasz. Nastepny, który jest ruchany przez system w dupe i mu z tym dobrze Tam przynajmniej cos robią, a nie tak jak w Polsce, masa takich zjebów jak Ty, no ale przynajmniej internet jest bezpieczny
1:26 - 1:53 FAKE ! Francuzi się nie biją oni uciekają !
Piwo za dobry rozpierdol. Nute przemilczę.
A te rozróby u żabojadów to nei przez arabusów wywołane były? Pół stolicy im wtedy rozjebali w imię allaha.
A te rozróby u żabojadów to nei przez arabusów wywołane były? Pół stolicy im wtedy rozjebali w imię allaha.
Fajna akcja z kreskówką Ziomek, tym bardziej, że głosy podkładali polscy raperzy ziomekrbk.pl/ - polecam odcinek "suka", "tajski boks" i "nocny krzyk", aczkolwiek wszystkie na swój sposób powodują banana na ryju Zachęcam też do zakupu na DVD całej serii - teraz chyba płytka jest za ok. 10 zł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów