Niezależny film krótkometrażowy grupy filmowej MoveOn, opowiadający historie pewnego klauna. Film miał premierę na pokazie specjalnym KAN w Częstochowie 23 listopada 2011.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
na początku zastanawiałem się co to robi na sadolu, a nie na jakiejś nudnej stronie europejskiego stowarzyszenia kultury i pedałów ale końcówka poprawiła mi humor. tak akurat przed snem
@roger87
No niestety takie czasy. Zaczyna mnie powoli irytować przesadna oszczędność czasu ludzi, którzy i tak marnują cały dzień przy kompie (wstawki typu akcja od 0:23). Zamiast oceniać całokształt, lecą po łebkach, a czasem warto
No niestety takie czasy. Zaczyna mnie powoli irytować przesadna oszczędność czasu ludzi, którzy i tak marnują cały dzień przy kompie (wstawki typu akcja od 0:23). Zamiast oceniać całokształt, lecą po łebkach, a czasem warto
@dohc1
Nie ma się co dziwić skoro coraz częściej ludzie wrzucają tu tak słabe filmiki, że czasami aż żal dupsko ściska że przesiedziało się 10min przy czymś nie wartym oglądania.
Nie ma się co dziwić skoro coraz częściej ludzie wrzucają tu tak słabe filmiki, że czasami aż żal dupsko ściska że przesiedziało się 10min przy czymś nie wartym oglądania.
Niespodziewany zwrot akcji.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Wytłumaczy mi ktoś sens tego filmu albo przekaz?
Zawsze kiedy widzę tzw. "kino niezależne" przypomina mi się ta reklama:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów