Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Od razu odpowiadam na pytania kretynów - wiem, że nie jest to forum dla graczy, jednak pojawiały się tutaj już filmiki z Diablo III a i ostatnio pojawił się wątek o Skyrimie więc nie widzę przeciwwskazań. Poniżej filmik przedstawiający The Elder Scrolls Online. Trzeba przyznać, że jak na twór grafiki komputerowej, efekt jest powalający

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ZDMZaurJerzy 2014-01-29, 22:44 13
No i chuj, syn nie zda matury w tym roku.
Zgłoś
PiotrekMMA 2014-01-29, 22:48 2
Ale to kurwa nie jest forum dla graczy.
Zgłoś
f................0 2014-01-29, 22:49
Gra jest zbyt sztywna, na trailerach wszystko fajnie, ale ta gra to dno i ma być w trybie abonamentowym.
Zgłoś
HatakeIV 2014-01-29, 22:50 1
najbardziej pokurwiona rzecz w gracz - abonament, na chuj mam płacić za coś co kupiłem? to tak jakbym poszedł na stragan kupił gacie i bym musiał płacić co miesiąc za noszenie ich...
Zgłoś
k................u 2014-01-29, 22:52 2
Dark Souls 2 w marcu wychodzi a waćpan mi tu takie miernoty pokazuje?
Zgłoś
BrainSeeker 2014-01-29, 22:52 4
Cytat:

Tyle że to trailer.Na trailerze wszystko jest piękne, a jeśli chodzi o gameplay to już niekoniecznie.

Przepraszam bardzo ale jaką grafikę byś chciał w grze online? nie mogą stawiać zbyt wysokiej poprzeczki w wymaganiach sprzętu bo by na tym zwyczajnie nie zarobili, serwery byłyby zlagowane jak chuj nie wspomnę już o karcie graficznej, której byś musiał szukać gdzieś koło Jowisza bo tak wysoko w kosmos by ją wyjebało gdybyś wszedł do jakiegoś większego miasta. Miło ponarzekać ale bądźmy też realistami, a grafika aż tak zła to raczej nie jest.
Zgłoś
thewhitestar 2014-01-29, 22:54 1
A idźcież z tym na onet.gry czy coś w ten deseń.
Zgłoś
dawkeo0 2014-01-29, 22:57
8 minut renderów a sama gra to okrojone gówno z abonamentem.
Zgłoś
r................t 2014-01-29, 22:57 3
abonament, kurwa.
Zgłoś
DarkBolo 2014-01-29, 22:59
Wszytko fajnie i pięknie, tylko strzelili sobie w kolano informacją, że gra będzie miała abonament. Nie jestem pewien, ale coś koło 12-15$ miesięcznie. Jakby tytuł wyszedł jako B2P to można by się skusić a tak? Ładować co miesiąc 30zł na grę? O nie, nie ma szans, a szkoda, bo grałem we wszystkie części Elder Scrolls poczynając na Morrowind a na Skyrim kończąc.
Dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
r................t 2014-01-29, 22:59 2
dawkeo0 napisał/a:

8 minut renderów a sama gra to okrojone gówno z abonamentem.

grałeś, tworzyłeś, widziałeś gameplay. UZASADNIJ.
Nie ? to spierdalaj z takimi komentarzami.
Zgłoś
CiasnyJanusz 2014-01-29, 23:00
w ogóle nie podobne do jakiejkolwiek gry z serii TES . Fajnie , napierdalam razem z trzema ziomkami jakieś giganty , nekromantów itd. no ale to nie o to chodzi w TES . Roleplay urzekł większość fanów a nie jakies napierdalanie...
Zgłoś
ReniferPL 2014-01-29, 23:01 3
@dewey18
daedry i aedry to oddzielny temat.
dremory, które było widać na filmiku to po prostu podgatunek daedr, które wyglądają jak ludzie, ale z ryja brzydsze.

generalnie tło fabularne serii TES to jedna wielka mitologia, która w zasadzie jest dużo bardziej rozbudowana niż mitologia grecka czy nordycka. jak ktoś lubi takie klimaty to polecam, jest sporo do czytania w samej grze jak i poza nią.
Zgłoś
f................0 2014-01-29, 23:01
Cytat:

Tyle że to trailer.Na trailerze wszystko jest piękne, a jeśli chodzi o gameplay to już niekoniecznie.

Przepraszam bardzo ale jaką grafikę byś chciał w grze online? nie mogą stawiać zbyt wysokiej poprzeczki w wymaganiach sprzętu bo by na tym zwyczajnie nie zarobili, serwery byłyby zlagowane jak chuj nie wspomnę już o karcie graficznej, której byś musiał szukać gdzieś koło Jowisza bo tak wysoko w kosmos by ją wyjebało gdybyś wszedł do jakiegoś większego miasta. Miło ponarzekać ale bądźmy też realistami, a grafika aż tak zła to raczej nie jest.

Polecam zobaczyć GuildWars2, jakoś tak zoptymalizowali, że da się grać a efekty graficzne na bardzo dobrym poziomie mimo, że to MMO. A tu no niestety tak jak ktoś wcześniej napisał grafa jak z Morka, chociaż to moja ulubiona część.
Zgłoś
Fragless 2014-01-29, 23:05
Abonament chujowa sprawa, ale nawet jakby mieli to po jakimś czasie zdjąć to i tak ruchaliby graczy na jakichś mikropłatnościach - Coś jak Star Wars The Old Republic.

A co do grafiki to chuj z nią. Na gameplay'ach widziałem, że znośna. Jakby mieli dojebać wszystko na tip top to serwery świeciłyby pustkami bo niewielu stać na komputery NASA + Konsole zjadają pecety pod względem wymagań...

Ja tam czekam na Tom Clancy's The Division. O wiele ciekawiej się zapowiada.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem