Od razu odpowiadam na pytania kretynów - wiem, że nie jest to forum dla graczy, jednak pojawiały się tutaj już filmiki z Diablo III a i ostatnio pojawił się wątek o Skyrimie więc nie widzę przeciwwskazań. Poniżej filmik przedstawiający The Elder Scrolls Online. Trzeba przyznać, że jak na twór grafiki komputerowej, efekt jest powalający
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Tyle że to trailer.Na trailerze wszystko jest piękne, a jeśli chodzi o gameplay to już niekoniecznie.
golinder napisał/a:
Tyle że to trailer.Na trailerze wszystko jest piękne, a jeśli chodzi o gameplay to już nie koniecznie.
Pan wie co to znaczy cinematic?
@up
Każdy wie ale chodzi o sam fakt ,że wszystko wygląda pięknie a jak przyjdzie do gry to nagle wygląda ona jak super mario bros. O to chodzi. Twórcy gier oszukują graczy i wpierdalają piękne filmiki które mają się do rzeczywistości jak chuj do dupy grodzkiego.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Każdy wie ale chodzi o sam fakt ,że wszystko wygląda pięknie a jak przyjdzie do gry to nagle wygląda ona jak super mario bros. O to chodzi. Twórcy gier oszukują graczy i wpierdalają piękne filmiki które mają się do rzeczywistości jak chuj do dupy grodzkiego.
@up Dokladnie. Jak by nie to, że trzeba KUPIĆ za kase a potem jebać po 50zł abonamentu to bym chętnie kupil Ale cóż ... pozostaje czekać aż się może kiedyś zmieni i bedzie Free2Play
Trailer trailerem.... a żeby to hasało online grafika będzie rodem z morrowinda
Co pan mi tu jakiś gruz pokazuje, proszę pana!
Nie grałem w TES online, ale te mroczne elfy wyglądają tak jakby miały pancerz daedryczny
// tfu to deadery
a z kałuży się wynurza,
Hipopotam powiadacie?
To Antifa po krucjacie
Z nosa cieknie, oczy łzawią,
już się chłopcy w to nie bawią.
Ryj obity, dupa cała,
To skinheadzi wpier******
Dla Antify, kupy szczyli
// tfu to deadery
Z nosa cieknie, oczy łzawią,
już się chłopcy w to nie bawią.
Ryj obity, dupa cała,
To skinheadzi wpier******
Dla Antify, kupy szczyli
@sinan
to thalmorska nierządnica. twu.
@markedone
konkretniej dremory
o chuj, ale ze mnie nerd
to thalmorska nierządnica. twu.
@markedone
konkretniej dremory
o chuj, ale ze mnie nerd
@up czy daedry nie miały przypadkiem oczu czerwonych czy gatunek występujący w tej grze to jakaś arktyczna odmiana?
Obserwowałem tę grę. Grafika rzeczywiście jak z morrowinda, a i do tego p2p ~50zł. Nie rozumiem kiedy wydawcy się nauczą, że dziś ten system nie działa.. Po pół roku i tak przejdą na f2p z kontem premium.
Chuje.
Chuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów