Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoro se stawiasz przerwy gdzie chcesz, to krótko i na temat: 25 lat temu jak i teraz, nadal jesteś analfabetą
PS: Co nas obchodzi, że to stare nieaktualne itp. Ja też mam pełno starych rzeczy ale ich nie pokazuje. Bo się nię nadają.
Zamieściłeś to nie dziw się, że hejtują, bo gówno zawsze śmierdzi i nie będzie się podobać.
Ale skoro 15 lat temu elegancko nauczyłeś się robić kleksy imitujące twarz, a w twoim zamyśle było to "pro atystic". To może pochwalisz się co dziś tworzysz ciekawego i pewnie jeśli będzie to ambitniejsze jak "sny Pana Kleksa" - to hejtu nie będzie.
@marekPietka
Skoro se stawiasz przerwy gdzie chcesz, to krótko i na temat: 25 lat temu jak i teraz, nadal jesteś analfabetą
PS: Co nas obchodzi, że to stare nieaktualne itp. Ja też mam pełno starych rzeczy ale ich nie pokazuje. Bo się nię nadają.
Zamieściłeś to nie dziw się, że hejtują, bo gówno zawsze śmierdzi i nie będzie się podobać.
Ale skoro 15 lat temu elegancko nauczyłeś się robić kleksy imitujące twarz, a w twoim zamyśle było to "pro atystic". To może pochwalisz się co dziś tworzysz ciekawego i pewnie jeśli będzie to ambitniejsze jak "sny Pana Kleksa" - to hejtu nie będzie.
to tak jakbyś miała pretensje do salvadora daliego, że rysuje wyjebane w kosmos rzeczy, zamiast łąki,drzewek, wodospadów i ptaszków. albo, że picasso stawiał kleksy
Porównujesz gościa do Salvadora Daliego... Bez komentarza.
nie sraj tylko wrzuć swoje prace
nie sraj tylko wrzuć swoje prace
No wiesz, jeżeli komuś coś rozkazujesz, co sam nie potrafisz to nadal jest hipokryzją.
No wiesz, jeżeli komuś coś rozkazujesz, co sam nie potrafisz to nadal jest hipokryzją.
napisz to jeszcze raz tylko inaczej, może zrozumiem.
ja nie umiem rysować malować, nigdy nie umiałem i nie pisałem, że umiem. Dlatego też mogę tylko oceniać na poziomie "fajne bo mi sie podoba" "chujowe bo mi się nie podoba".
a jak jakiś dante_art ki chuj znawca tematu widać po ksywce siedzi w tym fachu to powinien inaczej oceniać czyjeś prace, nie na poziomie takim jak ja.
Notabene różnica miedzy mną a autorem jest taka, że ja nic nie muszę. Ja publicznie swoich prac nie pokazałam i nie czuję takiej potrzeby.
Ktoś kto zamieszcza swoją twórczość liczyć już musi się z krytyką. Tak jest od zawsze.
Dodatkowo autor w odpowiedzi na krytykę wypisuje, że to stare i dziwi się, że ktoś to jedzie, a na końcu dodaje, że: "pisać to on po polskiemu se bedzie jak kce". To mówiąc kolokwialnie jest ignoranckim idiotą, który mimo 15 lat nadal powinien tworzyć do szuflady. I pewnie tak też robi. Bo człowiek który rozwija się 15 lat, dobrze wie, że pierwsze i stare prace są tak beznadziejne, że wstyd je pokazywać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów