📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ja pierdle ale ci Amerykanie to debile. W kraju w którym broń można kupić od 18 roku życia oni skaczą z mostu i mają szanse przeżyć zamiast strzelić sobie w głowę i mieć prawie 100% pewności
ciekawe jakie błędy popełnili decydując się na taki krok. to ostatni błąd jaki popełniają, za niego już nie zapłacą.
powinni na tym moście postawić budkę z darmowymi poradami psychologicznymi
powinni na tym moście postawić budkę z darmowymi poradami psychologicznymi
Po 1. Tego NIE filmuje osoba tylko kamera zamontowana przy moście. Wiec gratuluje inteligencji polowie uzytkownikow na sadolu.
Po 2. Golden Gate nie jest w USA tylko w Wielkiej Brytani.
Po 3. Pierdolicie bez sensu.
Po 3. Pierdolicie bez sensu.
Cytat:
W takim razie, San Francisco też dziwnym trafem jest w Wielkiej Brytanii?
pl.wikipedia.org/wiki/Most_Golden_Gate
Świetnie ktoś dobrał piosenkę, do tego filmu, mało sadystyczny, ale rusza. Oglądałem cały ten reportaż, przeważały w nim osoby, które po prostu zbyt idealistycznie patrzyły na świat i temat miłość.
Ostatni skoczek.
Agnieszka, jestem na tak.
Małgorzata, jestem na tak.
Kuba, jestem na tak.Przechodzisz do następnego etapu .
Agnieszka, jestem na tak.
Małgorzata, jestem na tak.
Kuba, jestem na tak.Przechodzisz do następnego etapu .
Golden Gate jest najczęściej wybieranym miejscem do zakończenia życia przez samobójców.
Kilka scenek śmierci:
Kilka scenek śmierci:
No i chuj z nimi. Żadna sztuka się zabić, wręcz trzeba być chujem dla innych, aby to zrobić.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Polecam oglądać od 2:40
drugi gościu z dylematem, jedną ręką trzyma aparat, drugą skoczka. Pytanie - co mu da więcej fejmu, uratowanie skoczka czy zdjęcia/nagranie hd z najlepszego możliwego miejsca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów