📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Cóż to za malownicze miejsce
Do tej pory z Golden Gate skoczyło już ponad 2000 samobójców z czego ponad 1500 zmarło
Skoki oddawane są zazwyczaj z wysokości 67 metrów nad poziomem rzeki.
Do tej pory z Golden Gate skoczyło już ponad 2000 samobójców z czego ponad 1500 zmarło
Skoki oddawane są zazwyczaj z wysokości 67 metrów nad poziomem rzeki.
ej no a ja myslalem ze bedzie wiecej widac... ale ostatni skok pseudo-emo wykwintny!!!
2:23
nie ma to jak pyknąć pare zdjęć samobójcom przed skokiem, tak na pamiątke
nie ma to jak pyknąć pare zdjęć samobójcom przed skokiem, tak na pamiątke
jak ktos chce sie zabic to powinien skakac na beton. skutecznosc 100% a nie 75%
@UP - ale jak sie komuś spodoba lot to 25% ma możliwośc powtórki
3:35 dziadek jeszcze biegł żeby być szybciej na dole
btw dlaczego nie skaczą na główkę tylko na nogi
btw dlaczego nie skaczą na główkę tylko na nogi
Piwo za The Cure. Nigdy nie spodziewałem się, że moją ulubioną kapelę usłysze na sadolu.
Jeśli już miałbym popełniać samobójstwo to wolę sobie palnąć w łeb (to trochę bardziej męskie, moim zdaniem). A tak to tylko chłopaki z kostnicy będą mieli uciechę.
tofur napisał/a:
jak ktos chce sie zabic to powinien skakac na beton. skutecznosc 100% a nie 75%
Człowiek skaczący z mostu Golden Gate podczas 4 sekundowego lotu osiąga prędkość około 122 km/h, która magicznie zamienia wodę w beton. (Wikipedia rządzi)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów