📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chyba nie pierwszy raz tak zrobił bo wstał i poszedł jakby nic się nie stało
Ładnie się odbił od ziemi.
I jak to ktoś powiedział tu na forum - im dalej na zachód ty więcej powtórek i bullet-time'ów
I jak to ktoś powiedział tu na forum - im dalej na zachód ty więcej powtórek i bullet-time'ów
To coś, na czym on skacze, to raczej nie jest zwykła podłoga, więc chyba nie było aż tak boleśnie. Ale wygląda genialnie
to nie jest zwykla podloga, to jest podloga czikita ( nie wiem jak to napisać )
Jak to ktoś powiedział: im dalej na zachód, tym więcej powtórek. Ten film widocznie musiał być kręcony gdzieś za USA.
rufi napisał/a:
Chyba nie pierwszy raz tak zrobił bo wstał i poszedł jakby nic się nie stało
jak kot zostaje potrącony przez samochód, to skacze na 2 nogach, ląduje, schodzi powoli z drogi, kładzie się w rowie i tam zdycha
za faceplant sędziowie przyznają najwięcej pkt
wszyscy tak pisza a zaden z was nie umial by z takim zapalem jebnac o ziemie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów