18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58
The Iceman- Film o Richardzie Kuklinskim
M................3 • 2013-08-17, 23:11
Jedna z lepszych scen filmu o naszej polskiej gwieździe mafijnego półświatka w USA, film polecam.

Sytuacja jest autentyczna, Kuklinski opowiadał o niej w swoich więziennych wywiadach z różnymi telewizjami.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marcelo1992 2013-08-18, 17:53
@kaktuz (obrazą dla narodu amerykańskiego jest to że ten człowiek jeszcze żyje) zm. 5 marca 2006 w Trenton (Pudło)
Zgłoś
M................3 2013-08-18, 17:54 4
@Splifcior tego wywiadu? Tu masz
Zgłoś
czumulungmaTV 2013-08-18, 17:57 1
ładnie zjebali ten film, no chyba że ktoś dokumentów wcześniej nie oglądał to inaczej może to widzi
Zgłoś
MisioIgliwiec 2013-08-18, 18:01
Może mi ktoś wytłumaczyć, czemu za zamordowanie 100 osób dostał dwa dożywocia, a nie karę śmierci?
Zgłoś
uszi 2013-08-18, 18:04 1
A to nie ten co go trzeba było w hitmanie kropnąć?
Zgłoś
demz 2013-08-18, 18:18
Dobre, aż sobie ściągnę. Dzięki. Piwko leci.
Zgłoś
MrZet 2013-08-18, 18:20 1
MisioIgliwiec napisał/a:

Może mi ktoś wytłumaczyć, czemu za zamordowanie 100 osób dostał dwa dożywocia, a nie karę śmierci?

W nie wszystkich stanach USA obowiązuje kara śmierci.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-08-18, 18:27 1
Miczok13 napisał/a:

Jedna z lepszych scen filmu o naszej polskiej gwieździe mafijnego półświatka

Ten tekst jest taki próżny.. Głupcze, dowiedz się zanim zaczniesz pleść.

Kuklinski nie był polakiem, w polsce nawet nie był i wątpię, by nawet o niej słyszał.

A jego śmierć prawdopodobnie nie była przypadkowa
Zgłoś
hideharu 2013-08-18, 18:58
Richard Leonard Kuklinski ps. The Iceman (ur. 11 kwietnia 1935 w Jersey City, zm. 5 marca 2006 w Trenton) – amerykański gangster polskiego pochodzenia, płatny morderca dla rodziny Gambino. Szacuje się, że w ciągu 30 lat zamordował ponad 100 osób.

Polakiem nie był, ale miał polskie korzenie, jego rodzice byli jeszcze Polakami zdaję się. Zresztą to jego sprawa kim się czuł. Myślę że raczej Polakiem bo ożenił się z Polką.
Zgłoś
Dranzes 2013-08-18, 19:03
kaktuz napisał/a:

obrazą dla narodu amerykańskiego jest to że ten człowiek jeszcze żyje

pierdolisz jak potłuczony. Rysia nie ma między nami od 7 lat,
Zgłoś
dooh 2013-08-18, 19:29
Kneel before Zod!
...a nie, to nie ten film.
Zgłoś
greenplant 2013-08-18, 20:02
Polecam książkę o Kuklinskim o tej samej nazwie co film. Był to jeden z większych bestsellerów w kategorii horroru u hamerykańców i muszę przyznać że bardzo dobrze się ją czyta i jest ciekawie napisana ( forma powieści). Na pewno wielu sadolów znajdzie coś dla siebie bo książka jest przepełniona przemocą i przedstawia świat mafii dla której pracował bohater, jego dzieciństwo itp.
Ps. Wiedzieliście że niektóre z ofiar zostawiał związane w jaskini w lesie by szczury zjadły wszystko włącznie z kośćmi a całość nagrywał przez rozstawiona kamerę i po robocie pokazywał kontrahentowi...
A, i nienawidził pedofili.
Zgłoś
majkel_admwz 2013-08-18, 20:24
adsl napisał/a:

Polecam obejrzeć sobie wywiad z Ryśkiem, opowiada zresztą tam "o tej scenie".

podobny do mojego wujka
Zgłoś
Edgarious 2013-08-18, 21:43
Z tego, co pamiętam, to Kukliński dał znajomemu pół godziny, a nie 30 sekund ciągłego wpierdalania się w "dyskusję". Ja rozumiem, że w filmie nie mają czasu na pół godziny czekania, ale mogliby zrobić ten film porządniej i sensowniej...
Zgłoś
Pyro25 2013-08-18, 21:55
Nie słyszałem o tym filmie. Jednak po obejrzeniu tego fragmentu mam zamiar go obejrzeć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem