📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
00:42 - 00:46 chyba nie zalicza się do "The luckiest people compilation" , chyba , że chodzi tu o kierowcę bo nie musi myć koła z flaków
Tyaa, mi też na głównej youtube'a wyskoczył ten filmik i chciałem go wrzucić, ale pomyślałem że po co...
Tutaj jeżeli chce ktos obejrzeć 8 innych cześci to prosze bardzo link do konta na yt tego gościa: youtube.com/user/Mister73C
Tutaj jeżeli chce ktos obejrzeć 8 innych cześci to prosze bardzo link do konta na yt tego gościa: youtube.com/user/Mister73C
Ostatni szkoda, że nie pokazali lub chociaż nie napisali co połamał i ile zadrapań.
To by tak dowartościowało ten filmik.
To by tak dowartościowało ten filmik.
a ten 6:45 to tak go usmażyło że czarny??
0:43 tu sie zgodze ze ma wiecej szczescia niz rozumu, bo golab go wcale nie posiada
4:52 JEBANY!
Przynajmniej to bym powiedział gdyby mi tak przeleciał nad głową
Przynajmniej to bym powiedział gdyby mi tak przeleciał nad głową
chyba jedna z lepszych kompilacji na sadolu. 10 minut czystej radosci. naprawde zasluzone piwo. kto nie da piwa ten ciota!
Szkoda ze naszych nie ma, bo brakowalo mi staropolskiego 'o kurwa!'
btw. koles o kulach i chlopaki od wingsuitow rzadza.
Szkoda ze naszych nie ma, bo brakowalo mi staropolskiego 'o kurwa!'
btw. koles o kulach i chlopaki od wingsuitow rzadza.
4:05 Dobre z kolesiem na motocyklu pukniętym. Zdążył się bidok zatrzymać to mu w dupe wjechali.
Czy mi się wydaje czy z SUV'a wysiadło babsko?
Czy mi się wydaje czy z SUV'a wysiadło babsko?
a ja tytuly kawalkow prosilbym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów