📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Witamy na portalu sadistic... Od 2 miesięcy zaczyna robić się tu syf straszny... Zaraz pewnie jakiś gość napisze żebym wypierdalał jak mi się nie podoba... Ale co ja bym robił codziennie bez sadistica? Filmy od ostatnich czasów wrzucane są mizerne...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Witamy na portalu sadistic... Od 2 miesięcy zaczyna robić się tu syf straszny... Zaraz pewnie jakiś gość napisze żebym wypierdalał jak mi się nie podoba... Ale co ja bym robił codziennie bez sadistica? Filmy od ostatnich czasów wrzucane są mizerne...
no i po to jest poczekalnia aby te najlepsze trafiały na główną
Ale co ja bym robił codziennie bez sadistica?
będziesz się trzepał przy czymś innym.
hehe, nie dość ze filmy denne to komentarze też xD
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów