jedyny biały w najbardziej znanej streetballowej ekipie na świecie AND1 Team
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fanem kosza nie jestem, ale przyjemnie się patrzy jak człowiek robi w chuja małpy pod koszem
bo ich utuliłem do snu niczym doktor Kevorkian."
to nie jest tradycyjna koszykówka tylko streetball, czyli styl na murzyna, za duże ciuchy itd.
gra chyba bardziej polega na ośmieszeniu przeciwnika i dobrej zabawie niż na zdobywaniu punktów
to nie jest tradycyjna koszykówka tylko streetball, czyli styl na murzyna, za duże ciuchy itd.
gra chyba bardziej polega na ośmieszeniu przeciwnika i dobrej zabawie niż na zdobywaniu punktów
caine1 napisał/a:
Dlaczego często gra w stroju wyższego kolegi? Ze 2 razy zaplątała mu się piłka bo nogawki ma prawie do kostki.
Znam odpowiedź
Kluby kupuił najmniejsze ciuchy na 1.90, żaden nie przewidział ze taki knypek będzie z nimi grał i musi grać w tych strojach za dużych
fanem też nie jestem ale na główną wejść nie pomogę.
post do wywalenia
Piwo za białego koziora i za nutkę w tle
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów