18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
The real thing
solton021987 • 2012-12-02, 19:30
"The real thing to krótki film dokumentalny o niestandardowym Hot Rod konstruktora Bodie Stroud i jego re-wyobrażenie o klasycznym Mustangu 1969 z wyjątkowo rzadkim i potężnym silnikiem zbudowany specjalnie dla legendarnego zawodnika Mario Andretti w Can Am.
Film przedstawia złożoną i twórczą budowę od jego wczesnych etapów, poprzez jego początkowej jazdę próbną aż do odsłonięcia na SEMA Show w Las Vegas, gdzie Bodie staje twarzą w twarz z samym Mario Andretti."

Zgłoś
alkety 2012-12-02, 19:44 9
to jest właśnie motoryzacja... a nie te dzisiejsze samochodziki na baterie...
Zgłoś
blackbird969 2012-12-02, 19:54
widzę, że kolejna osoba śledząca vimeo. Mustang piękny
Zgłoś
Smokudg 2012-12-02, 20:06 1
American power on wheels = piwo. Od Mustangów zaczęło się moje zamiłowanie do Amcarów. To co ci goście zrobili to coś niesamowitego. Uwielbiam takie projekty. Stary silnik, stary samochód, lekko odpicowana obudowa. Coś pięknego.

"See LowRidin' ain't a sport it's a way of life"
Zgłoś
x................s 2012-12-02, 20:25
genialny, ten dźwięk będzie dzisiaj mi się śnił.
Zgłoś
Butter 2012-12-02, 21:03
marzę o takim przerobieniu poldasa, a dokładniej takiej ramie z podzespołami wraz z nadwoziem Poloneza Caro, albo borewiczem...
Zgłoś
juki 2012-12-02, 22:09
Za amerykanca zawsze browar.
Zgłoś
GangnamStyle 2012-12-02, 22:12
Raczej ktoś ogarnia wykop i dodaje stamtąd znaleziska....a co w tym sadystycznego jesli można wiedzieć??
Zgłoś
maczeta23 2012-12-02, 22:14 1
@up
Sadystyczna jest tu moc i klimat !
Legenda
Zgłoś
LaChupacabra 2012-12-02, 22:17 1
Gówno mnie obchodzą samochody, których nigdy nie kupię, ani pewnie większość z tych wieśniaków którzy się tym podniecają.
Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
BornToBeGenius 2012-12-02, 22:33 3
makarybenc napisał/a:

Gówno mnie obchodzą samochody, których nigdy nie kupię, ani pewnie większość z tych wieśniaków którzy się tym podniecają.
Dziękuję za uwagę.

Matiz driver detected!
Zgłoś
zuku73 2012-12-02, 22:40
I just fell in love!!!
Zgłoś
Millduck 2012-12-02, 22:52 1
I to właśnie chcą nam odebrać jebane eko-pedałki w swoich kurewskich Smartach i Priusach:P
Zgłoś
Darthkac 2012-12-02, 23:54
Bo prawdziwy samochód najpierw usłyszysz, a dopiero po chwili zobaczysz
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-12-03, 0:54 2
Śluz w gaciach detected. <3

cycki! <3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów