Śpiewać każdy może...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mam już tak zryty beret przez tą stronę ze mi się podoba:D
I wszystko byłoby pięknie tylko popierdoliliśta tematy bo to jest SINGING a nie FLYING shark. To tak jakby pomylić pedobeara z uszatkiem. Niby też miś a dupa boli...
Oj pierdolisz-na ostatnim obrazku lata jak szalony ;]
Rufus napisał/a:
I wszystko byłoby pięknie tylko popierdoliliśta tematy bo to jest SINGING a nie FLYING shark. To tak jakby pomylić pedobeara z uszatkiem. Niby też miś a dupa boli...
Na razie to spierdoliłeś łańcuch.
Anthrax troszkę zwalił combo^^ ccccombo-breaker!
ten rekinek był już gdzieś w wersji zdjęciowej i był o wiele wyjebitniejszy. Ktoś wie jaki to temat? bo znaleźć nie mogę. Pierwszy post w tym temacie był z brykającym koniem ehhh wątpię żeby ktoś pamiętał X(
btw:
btw:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów