Trochę mi się nudziło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Bardzo dobry serial, ale 2 sezon był bardzo pasywny, mało akcji i napierdalania. . .
Kolego viszti , jak coś to The Walking Dead.
Serial cienki. Mało akcji. Scenarzystom w większości odcinków po prostu brakowało pomysłów.
Cienizna.
Jericho to było coś.
Cienizna.
Jericho to było coś.
Kiepski filmik. Powaga, nie lubię takiego hejtu, ale zapowiadało się ciekawie, a skończyło na zwykłej strzelance z jednego odcinka.. Jakie to tam rozpierdalanie...
Ogólnie początkowo serial był fajny, sporo dramaturgii, pisków, paniki na widok zombie i fajne akcje z rozrywaniem trzewii u dziadka lub dziewczynką, dla mnie to jeszcze było ciekawe i trzymało w napięciu.
Ale teraz zrobiło się z tego show terminatorów gdzie paradują z giwerami i nawet nie oglądają się za siebie bijąc zombie jak muchy muchołapką. A żeby jeszcze tego było mało to jednym z tych terminatorów jest dziecko paradujące z pistoletem szukające obrazka w barze i strugającego kozaka. Jednak dalej oglądam, zobaczymy co tam jeszcze wymyślą.
No i też gdy ginie jeden murzyn to automatycznie pojawia się następny jak motyw głów z hydrą.
Ale teraz zrobiło się z tego show terminatorów gdzie paradują z giwerami i nawet nie oglądają się za siebie bijąc zombie jak muchy muchołapką. A żeby jeszcze tego było mało to jednym z tych terminatorów jest dziecko paradujące z pistoletem szukające obrazka w barze i strugającego kozaka. Jednak dalej oglądam, zobaczymy co tam jeszcze wymyślą.
No i też gdy ginie jeden murzyn to automatycznie pojawia się następny jak motyw głów z hydrą.
Cytat:
Jericho to było coś.
Też się skiepściło po kilku odcinkach już. Zwłaszcza jak zaczęły się pompatyczne amerykańskie pierdolenie o narodzie etc. etc. Przynajmniej tego nie ma w TWD.
Dobry byłby serial w klimacie The Road.
Masz harnasia za to że chciało Ci sie z tym robić zamiast expić
to dopiero pierwszy filmik, myślę jeszcze nad innymi również z The Walking Dead
jedendwa napisał/a:
bziktheblue...ale wiesz że to ekranizacja komiksu jest?
Nie wiem. Nie umiem czytać, więc niby skąd ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów