📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@sebito
Współczesne czolgi są projektowane tak, że do samego ich prowadzenia (bez strzelania czy okopywania się) wystarczy mieć podstawowe pojęcie o jeździe samochodem (oczywiście biorąc poprawkę na inny sposób skręcania). Np. w Leopardzie II montują automatyczną skrzynię biegów, a wszystko na konsoli masz opisane, więc każdy ogarnięty człowiek (oraz niewielki procent kobiet) po 1-2 godzinach treningu hasałby tym sprzętem jak gokartem
Współczesne czolgi są projektowane tak, że do samego ich prowadzenia (bez strzelania czy okopywania się) wystarczy mieć podstawowe pojęcie o jeździe samochodem (oczywiście biorąc poprawkę na inny sposób skręcania). Np. w Leopardzie II montują automatyczną skrzynię biegów, a wszystko na konsoli masz opisane, więc każdy ogarnięty człowiek (oraz niewielki procent kobiet) po 1-2 godzinach treningu hasałby tym sprzętem jak gokartem
O kurwa, spece się zlecieli. Wyłączcie sadola i idźcie jeździć czołgami, przynajmniej będzie z was jakiś użytek. Koleś wrzuca filmik o nagrywaniu, uwaga, ZMYŚLONEJ HISTORII (kurwa szok), a napinacze od razu lamentują nad wiarygodnością. Ale mi was kurwa szkoda.
jeżeli według was to jest dobry serial, to wy chyba jeszcze w podstawówce jesteście:)
niczego innego się nie spodziewałem
boolie8830 napisał/a:
jeżeli według was to jest dobry serial, to wy chyba jeszcze w podstawówce jesteście:)
No tak, lepiej ogladac bzdurnie przereklamowanego House'a. Zaden serial nie wywolal u mnie tylu mieszanych emocji. Napiecie z 1 sezonu niestety mozna poczuc dopiero w koncowych odcinkach sezonu 2... A final z 18 marca... KURWA KOZAK!
Takeda napisał/a:
No tak, lepiej ogladac bzdurnie przereklamowanego House'a. Zaden serial nie wywolal u mnie tylu mieszanych emocji. Napiecie z 1 sezonu niestety mozna poczuc dopiero w koncowych odcinkach sezonu 2... A final z 18 marca... KURWA KOZAK
no dokladnie,ja zaczne czytac komix zeby dowiedziec sie co dalej pierdole nie bede czekac do pazdziernika
taaa bla bla bla house i nic wiecej ci do glowy nie przychodzi...boardwalk empire, borgias czy chociaz gra o tron- nawet ich czolowki sa lepsze niz caly sezon chodzacych trupow
Jest w tym serialu pare dobrych odcinków, ale wiekszosc 2 sezonu to kicha i pierdolenie o szopenie. Czołg jak czołg, koles w stresie - do głowy by mu nie przyszło ogarniac obsługe po tym jak sie ogłuszył wystrzałem wewnątrz, a skoro mu jakis żołtek podkłada pomysł jak uciec to kazdy by poszedł za radą z głosnika.
Mnie rowala najbardziej to ich jęczenie o braku broni, amunicji itp. Znając amerykańskie realia to u nich w wiekszosci mniejszych miasteczek mozna znaleźc sklep z bronią
Mnie rowala najbardziej to ich jęczenie o braku broni, amunicji itp. Znając amerykańskie realia to u nich w wiekszosci mniejszych miasteczek mozna znaleźc sklep z bronią
The walking dead to dobry serial, ale zgadzam się z poprzednikami, za dużo gadania za mało akcji, szczególnie w pierwszych 8 odcinkach drugiego sezonu.
Dla wszystkich sadystów tutaj którzy są fanami dobrych seriali , polecam i zachęcam do obejrzenia (kto nie widział)
nr.1 moim zdaniem - Breaking bad
Sons Of Anarchy
Boardwalk Empire
Bardzo dobre są też "Generation Kill" wyprodukowany przez stację HBO i "The Pacific"
A niedawno pojawił się nowy serial "Rzeka (The River)" który bardzo na mnie podziałał
Dla wszystkich sadystów tutaj którzy są fanami dobrych seriali , polecam i zachęcam do obejrzenia (kto nie widział)
nr.1 moim zdaniem - Breaking bad
Sons Of Anarchy
Boardwalk Empire
Bardzo dobre są też "Generation Kill" wyprodukowany przez stację HBO i "The Pacific"
A niedawno pojawił się nowy serial "Rzeka (The River)" który bardzo na mnie podziałał
OMG, cały serial narysowany, jak to człowiek ogląda i nie zdaje sobie sprawy.
A serial rzeczywiście to lanie wody, ale co prawda to prawda, na tematy które mogłyby być ważne, gdyby taka sytuacja zaistniała, czyli mimo wszystko przemyślane.
A serial rzeczywiście to lanie wody, ale co prawda to prawda, na tematy które mogłyby być ważne, gdyby taka sytuacja zaistniała, czyli mimo wszystko przemyślane.
Jak dla mnie pierwszy sezon był wyśmienity, ogólnie był klimat i niezgorsza rozpierducha z truposzami w roli głównej.
Za to drugi sezon to taka kaszana że brak słów, no kurwa przez połowę sezonu szukają dziewczynki, która zgubiła się w lesie pełnym zombi...ja pierdole Zamiast się coś dziać to siedzą i przekonują starego dziada czy mogą u niego zostać zamiast go zajebać i tyle, no jasna anielka może trafić
Za to drugi sezon to taka kaszana że brak słów, no kurwa przez połowę sezonu szukają dziewczynki, która zgubiła się w lesie pełnym zombi...ja pierdole Zamiast się coś dziać to siedzą i przekonują starego dziada czy mogą u niego zostać zamiast go zajebać i tyle, no jasna anielka może trafić
Polecam serial Gra o Tron, a takie cuś typu walking dead albo o zdgrozo true blood odradzam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów