📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest najlepszy serial 4ever;)!
A ja głupi myślałem ze to serial na faktach
Zepsułeś mi dzieciństwo!
Można prosić o tytuł pioseneczki ?
Ten serial to mega sraka! Nic się tam nie dzieje tylko gadają... W pewnym momencie nawet bohaterowie rozmyślają czy zajebać zombiaka który chce ich wpierdolić
Za dużo gadania o wspaniałej ludzkości a za mało napierdalania w zombie
Scena z zawalajacym sie centrum jest tak beznadziejnie wykonana ze głowa boli, jesli to ten sam spec od efektów robil co pozostale sceny to chyba byl tego dnia na kurwa mega kapie.
I efekty z sezonu drugiego
DJ Champion - Keep on ridin'
Tsu0 napisał/a:
Można prosić o tytuł pioseneczki ?
DJ Champion - Keep on ridin'
mnie najbardziej śmieszy scena, w której ten gościu zamyka się w czołgu i lamentuje, co on teraz ma zrobić i jak się wydostać. nie, żeby czołgiem można było sobie spokojnie rozjebać wszystko dookoła w pył...
No life. O ironio nie mówię tu wcale o zombiakach, tylko o tym policjancie co same heady wali.
Swoją drogą ani kropli potu na nim i świeże ciuchy. Zombie na pewno obsługują elektrownie i publiczny szalet
Swoją drogą ani kropli potu na nim i świeże ciuchy. Zombie na pewno obsługują elektrownie i publiczny szalet
jeszcze nikt nie wpomniał o Tusku, że tak samo nas w chuja robi >!!
serial jest , zajebisty do tego jeszcze oglądam , spartakus , i gre o tron polecam te 3 seriale
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów