W 1967 roku The Who dali niezły występ. Nieco zbyt kosztowny... a z resztą, zobaczcie sami ;>
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
The Who - piwo
Dla mnie żałosne jest rozpierdalanie gitary o scenę. Prawdziwy muzyk nigdy nie skrzywdziłby swego ukochanego instrumentu.
Chuj mam kasę będzie beka.
Chuj mam kasę będzie beka.
Daltrey w Top Gearze opowiadał, że przez kilka pierwszych lat ich zespół był ciągle na minusie, bo po każdym koncercie rozpierdalali cały sprzęt
Ludzie próbują nas poniżyć
(Mówię o mojej generacji)
Tylko dlatego, że istniejemy
Rzeczy, które robią, wyglądają odrażająco
Mam nadzieję, że umrę, zanim się zestarzeję
To moja generacja
Moja generacja, mała
Dlaczego stąd wszyscy nie znikniecie
Nie próbujcie krytykować tego, co mówimy
Nie chcę wywołać wielkiej sensacji
Po prostu mówię o mojej generacji
Tylko dlatego, że istniejemy
Rzeczy, które robią, wyglądają odrażająco
Mam nadzieję, że umrę, zanim się zestarzeję
To moja generacja
Moja generacja, mała
Dlaczego stąd wszyscy nie znikniecie
Nie próbujcie krytykować tego, co mówimy
Nie chcę wywołać wielkiej sensacji
Po prostu mówię o mojej generacji
Jeśli chodzi o wygłupy na scenie wielkich zespołów to wolę to
W sierpniu 1986 roku Ironi dawali koncert w programie muzycznym bodaj producent programu kazał im zagrać z playbacku co im się nie spodobało. Co zresztą widać na filmiku
W sierpniu 1986 roku Ironi dawali koncert w programie muzycznym bodaj producent programu kazał im zagrać z playbacku co im się nie spodobało. Co zresztą widać na filmiku
Powód romantyczny: No i co z tego, że rozwalali sprzęt? Byłeś kiedyś w sklepie muzycznym? Ile tam gitar, fortepianów....I większość z nich po latach dopiero zostanie kupiona i trafi w ręce jakiegoś głuchego-debila-gnoja-gimbusa, bez talentu, bez chęci do gry, rzucona w kąt, olana, traktowana jako eksponat pokoju. A te gitary i wzmacniacze i perkusje były w rękach The Who, to chwalebna śmierć. Powód ekonomiczny: Inna sprawa, że rozwalali i kupowali nowe, napędzali rynek. Powód religijny: muzyczna ekstaza zbliża do Boga
ciekawostka: utwór The Who - Won't Get Fooled Again oczywiście odpowiednio zremixowany został wykorzystany w serialu CSI:D dziękuje, dobranoc.
The Who, genialny i wielki zespół. Każdy z muzyków (szczególnie wielbię Entwistle'a niestety już zmarłego) to absolutny top na świecie... Świetni!
chodziło o to ze nawdupiali za dużo fajerwerek do sprzętu btw. jak szukali perkusisty na przesłuchaniu Moon rozjebał gary i go przyjeli tak im zostało
LilBe napisał/a:
ciekawostka: utwór The Who - Won't Get Fooled Again oczywiście odpowiednio zremixowany został wykorzystany w serialu CSI:D dziękuje, dobranoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów