Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśłi się myle to mnie publicznie zlinczujcie! sado maso
@Bednara113:
Bo kiedyś USA miały inne źródła ropy, a świniosceptycy byli w meczetach, a nie parlamencie
To teraz oświeć wszystkich, jaki Afganistan ma eksport ropy i jaki jest zysk netto z tej operacji wojskowej .
Afganistan produkuje 90% światowych zasobów haszyszu i opium. Rządy wielu państw, w tym USA i Polski, czerpią ogromne korzyści z ,,nielegalnego" handlu narkotykami. Delegalizacja narkotyków w celu zwiększenia swoich dochodów to czyste skurwysyństwo z ich strony, bo to po prostu grabież własnych obywateli.
POW667,
Afganistan produkuje 90% światowych zasobów haszyszu i opium. Rządy wielu państw, w tym USA i Polski, czerpią ogromne korzyści z ,,nielegalnego" handlu narkotykami. Delegalizacja narkotyków w celu zwiększenia swoich dochodów to czyste skurwysyństwo z ich strony, bo to po prostu grabież własnych obywateli.
Tak a propos, to polecam sadistic.pl/iranskie-dragi-palone-tonami-vt211766.htm
To teraz oświeć wszystkich, jaki Afganistan ma eksport ropy i jaki jest zysk netto z tej operacji wojskowej .
Liczę na to, że zrobisz to za mnie. W końcu po coś Cie utrzymuję
Odczytał ktoś dokładnie nick tej laski na fotce?
26 lut 2010
asiia1927.fotka(.)pl - no to bojownicy wiecie co tym zrobić .
Profil już dawno usunięty.
@f2399334 @Kudkudak Jeden strzelił se w łeb, a drugi zaciukał trzeciego nożem, m.i. żeby być trve i kvlt (o planie wysadzenia w powietrze skłotu antifiarzy nie wspominając), a wy ich do jednego wora z Tokio Hotel? Nieelegancko...
Wtf? O co Ci chodzi...nie porównują wiadomo kogo do Tokio Hotel, tego burdelu na kołach, po prostu mówię że wiedziałem kto będzie na fotografii...
PS. Ale jebłem gafe...to przecież jest Varg...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów