📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobre, nawet bardzo dobre
Skad jak kurwa wiedziałem że na Niemczech bedzie tokio hotel...a na Norwegii Mayhem i Euronymous (jesli mnie skleroza nie przyslonila) Heh, spodziewałem sie innej osoby ale jest
Nawet lubię Polskę dzisiaj Ale za te rączki w górze to mocne pachy w pupę się należą.
Pani z Brazylii to chyba z harda zawędrowała. Albo mnie oczy mylą o tej porze...
Szkoda kurwa Polski... trochę głupio, że Polskę się postrzega przez pryzmat jebanych nastolatek, które robią sobie jaja z historii swojego kraju, bo tego nie przeżyły i żyją w dobrobycie (tak, kurwa, jest kryzys). 2 dni bez żarcia i spokój Wojna by się kurwa jakaś przydała, czy chuj wie co
@f2399334 @Kudkudak Jeden strzelił se w łeb, a drugi zaciukał trzeciego nożem, m.i. żeby być trve i kvlt (o planie wysadzenia w powietrze skłotu antifiarzy nie wspominając), a wy ich do jednego wora z Tokio Hotel? Nieelegancko...
O cycki, o kurwa. Weź spi....< warn detected> opuść to miejsce w zorganizowanym pośpiechu.
Wkurwia mnie motyw z "Hi hitler", ja pierdole czy ludzie kurwa tylko z tym będą kojarzyć uniesioną rękę z otwartą dłonią? Kiedyś to był Salut Rzymski (Ave Cezar), symbolizował on pozdrowienie, szacunek do rozmówcy. Do dziś unosi się prawą rękę z otwartą dłonią w geście pozdrowienia, a często także zwycięstwa. Rozumiem, że najebać mu kopów jak drze japę "Hi hitler" i tylko o tym myśli podczas tego gestu. A nie kurwa ktoś uniesie dłoń to już kurwa faszysta...... Ja pierdole, jakie to głupie... Ale cóż ludzie to idioci w większości. A co się tyczy tematu to dobry, piwko postawiłem z przyjemnością. Pzdr.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów