📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Jebać malkontentów!!!
Zaraz w huj malkontentów się zleci, że już rzyga tą muzyką, rzyga tym całym wirusem i że sadistic schodzi na psy.
A mnie się kurwa podoba...
Chujowe. Długie, nudne , drętwe i wysrane na siłę.
Jebać.
Jebać.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Zaraz w huj malkontentów się zleci, że już rzyga tą muzyką, rzyga tym całym wirusem i że sadistic schodzi na psy.
A mnie się kurwa podoba...
Bo to prawda. A ty masz widocznie zjebane poczucie humoru
boo napisał/a:
.A ty masz widocznie zjebane poczucie humoru
Tak kurwa, a jak powiem, że lubię kolor niebieski to uznasz, że nie mam gustu...
Bo Ty wolisz czerwony...
Zróbcie na to zbiorczy, ile można :/
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Ile można?!?!
I pomyśleć, że admini banują treści w których mówi się wprost, że ta strona schodzi na psy., jako komentarz "nic nie wnoszący". A co jebany kitajec niby wnosi do tutejszycgh standardów poza żenadometrem wyjebanym na orbitę?
Żygam już tym utworem
@ LiPeK02 Nie o taki sadol nic nie robiłeś?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów