Obejrzyjcie aby zobaczyć jak biały policjant tłumaczy zasadę działania zapałek
Obejrzyjcie aby zobaczyć jak biały policjant tłumaczy zasadę działania zapałek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak wierci się jak chuj w cipie.
Kto nie rozumie, że takie procedury są konieczne, żeby policja mogła bezpiecznie pracować, ten jest po prostu idiotą. Moim zdaniem największym błędem systemu edukacji jest nieuczenie o procedurach na styku obywatela ze służbami w podstawówce i liceum. To powinno się przynajmniej raz na dwa lata powtarzać w ramach przygotowania do życia w społeczeństwie...
Kto nie rozumie, że takie procedury są konieczne, żeby policja mogła bezpiecznie pracować
Przecież ogólnie wiadomo w USA, że jak czarnoskóry gość klęczy z podniesionymi rękoma a biali policjanci do niego mierzą z broni to na 99% jest to homicide-in-progress.
Rozwiałem wątpliwości, czy wyjaśnić dokładniej?
Rozwiałem wątpliwości, czy wyjaśnić dokładnie
Ale to nie mnie tłumacz a tej filmującej kobiecie, bo ciężko przestraszona. Gada coś, że jej chłopa zastrzelili (że policja właśnie) w 2015 i żeby nie zabijali tego dzieciątka itp. Koleś i tak raczej był koncyliacyjnie nastawiony do uzbrojonych policjantów a ona siała panikę, jakby oglądała egzekucję.
Boże mój drogi... Kiedyś szedłem sobie z kolegami za domami centrum w Warszawie. Był środek nocy, zatrzymał nas patrol policji, zakuli nas dla własnego bezpieczeństwa w kajdanki i przeszukali kieszenie. Nikt się nie rzucał, tylko kolega na początku powiedział "zaufajcie im i dajcie pracować". Potem jak już nas sprawdzili, rozkuli i napięcie zeszło, to podaliśmy sobie ręce i życzyliśmy dobrego wieczoru.
Kto nie rozumie, że takie procedury są konieczne, żeby policja mogła bezpiecznie pracować, ten jest po prostu idiotą. Moim zdaniem największym błędem systemu edukacji jest nieuczenie o procedurach na styku obywatela ze służbami w podstawówce i liceum. To powinno się przynajmniej raz na dwa lata powtarzać w ramach przygotowania do życia w społeczeństwie...
Idiotą jest ten co pozwala na takie rzeczy. Tak zwany posłuszny niewolnik. Jeżeli nie stwarzasz zagrożenie swoim zachowaniem i nie zrobiłeś wcześniej niczego złego to policjant nie powinien cię móc dotknąć.
Boże mój drogi... Kiedyś szedłem sobie z kolegami za domami centrum w Warszawie. Był środek nocy, zatrzymał nas patrol policji, zakuli nas dla własnego bezpieczeństwa w kajdanki i przeszukali kieszenie. Nikt się nie rzucał, tylko kolega na początku powiedział "zaufajcie im i dajcie pracować". Potem jak już nas sprawdzili, rozkuli i napięcie zeszło, to podaliśmy sobie ręce i życzyliśmy dobrego wieczoru.
Jak już was zakuli i przeszukali wam kieszenie to powinniście wziąść ich numery odznak , i zarządać szczegółowych wyjaśnień czemu was skuli, i czemu obszukiwali? Bo jest to zaskakujące, i nadal będzie, że policja chodzi obszukiwać małolatów palących lolka, czy wchodzi do domów bo pieluszka jest obsrana, a w tym samym czasie złodzieje sobie hulają po miescie i strzelają z kałachów, ale to ich nie obchodzi wogóle, bo to jest zbyt niebezpieczne. po dwóch tygodniach umorzone z braku dowodów.
Jak już was zakuli i przeszukali wam kieszenie to powinniście wziąść ich numery odznak , i zarządać szczegółowych wyjaśnień czemu was skuli, i czemu obszukiwali? Bo jest to zaskakujące, i nadal będzie, że policja chodzi obszukiwać małolatów palących lolka, czy wchodzi do domów bo pieluszka jest obsrana, a w tym samym czasie złodzieje sobie hulają po miescie i strzelają z kałachów, ale to ich nie obchodzi wogóle, bo to jest zbyt niebezpieczne. po dwóch tygodniach umorzone z braku dowodów.
Bredzisz. Rewizja osobista musi mieć podstawy - banda gnojów pałętająca się nocą po mieście to wystarczający powód do zatrzymania i sprawdzenia co się dzieje. Na 100% ktoś z towarzystwa zachowywał się nerwowo albo nieposłusznie, albo po prostu wyglądał jak by go z kryminału wypuścili 5 minut temu. 36 lat żyję, po mieście chodziłem często i owszem, zdarzyło się, że patrol mnie zatrzymał na krótką gadkę, ale nigdy, NIGDY nie dałem im powodu do tego, żeby mnie rewidowano a już na pewno nie dałem im powodu do tego, żeby mnie skuli. Jak widzą istotę podobną do człowieka to będą Cię tak traktować. Jak widzą trzech wygolonych sebiksów z dwiema andżelikami co to mają brwi akwarelami na parszywej mordzie wymalowane to najpierw skują a później będą zadawać pytania.
I nie mówię, że każdy z nas nie ma prawa wyglądać jak chce, całe życie mam włosy jak sebuś - 3 milimetry, ale jeśli się ktoś decyduje na taki wygląd to musi się liczyć z tym, że będzie odpowiednio traktowany. Jak Cię patrol zatrzyma, zamknij mordę, odpowiadaj na pytania, przestań się uważać za nietykalnego i nic się nikomu nie stanie.
Strzelanie z kałachów? Chyba się za dużo filmów naoglądałeś, albo się tu przeniosłeś z banderostanu - bo tam takie przygody na ulicach się dzieją.
Dales sie zakuć bez żadnego paragrafu? LOL. Najpierw podstawa itd. I nagrywac od razu dla własnego bezpiczenstwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów