Ja widziałem ryj Pudziana po walce . Chyba miał rozcięty łuk brwiowy.
@ֺ Nie zawstydzaj mnie
Zalerzy jaki to sedzia, jak dla mnie pudzian wygral ale naprzyklad jakby walczyli w ufc thompson by wygral bo zaliczyl wiecej takedownow.
Zbastuj synek, nikt Cię tu nie obraża, a widać że nie nadajesz się do kulturalnej rozmowy.
Dobrze, że mam w dupie to ksw i te jeb... walki.
Dziwne polskie rozumowanie. Gdy Polska wjebała przez sędziowanie Howarda Webba - gdzie i tak nikt mu nie udowodnił że coś nie tak robił, a jest szanowanym sędzią piłkarskim - wszyscy byli oburzeni jak on mógł odebrać nam zwycięstwo. Teraz polak wygrał i znowu oburzenie że nie słusznie tym razem nasz zawodnik wygrał.
Co jest w tym dziwnego? Ja pierdolę, weź przeczytaj to co napisałeś i pomyśl kurwa chwilę. Oburzenie jest za jednym i drugim razem jak najbardziej normalne, ktoś wygrywa niezasłużenie i tyle. To, że się oburzamy jak nasz wygrywa niezasłużenie znaczy, że mamy poczucie jakiejś elementarnej sprawiedliwości.
A ogólnie z KSW robią cyrk dla mas, Polak wygrywa, wszyscy się cieszą i jest fajnie. Khalidov jest kozak, ale jego rywal, mógłby mieć trochę więcej czasu niż tylko na kupno biletu, jak nie zacznie walczyć w jakiejś porządnej organizacji to będzie wielka strata.
Kurwa !
cale zycie dokurwia, silownia mata dom. nie mzoe pic i palic. przejezdza pol swiata po to tylko zeby poczuc jak to jest byc dymanym. ehh jaki kraj taka gala
Ale że co, wielomiany napierdalał?
Co jest w tym dziwnego? Ja pierdolę, weź przeczytaj to co napisałeś i pomyśl kurwa chwilę. Oburzenie jest za jednym i drugim razem jak najbardziej normalne, ktoś wygrywa niezasłużenie i tyle. To, że się oburzamy jak nasz wygrywa niezasłużenie znaczy, że mamy poczucie jakiejś elementarnej sprawiedliwości.
Świadczy to tylko że Polacy zawsze znajdą sobie powód do marudzenia chodź by nie wiadomo co. Kolejna sprawa nikt z was zapewne nie jest sędzią na takiej "imprezie". Ja również nie jestem. Możecie sobie narzekać, a i tak nic to nie zmieni. To jest decyzja sędziów i koniec tematu. Oczywiście znowu pseudoznawcy od wszystkie będą jebać po uszach ale jakoś nie obchodzi mnie to.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów