📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja też tak uważam
Dobra, tylko że mógł to wyrazić w bardziej cywilizowany sposób np. udzielając wywiadu a nie wyrywając mikrofon i rzucając kurwami na lewo i prawo. Takim zachowaniem pokazał że też jest zerem i w ogóle kij mu kurwa w oko.
Bardzo dobrze zrobił! Miał się pogodzić z tym, ze został oszukany?? Wstyd mi za tą decyzję sędziów..
Kurwa !
cale zycie dokurwia, silownia mata dom. nie mzoe pic i palic. przejezdza pol swiata po to tylko zeby poczuc jak to jest byc dymanym. ehh jaki kraj taka gala
cale zycie dokurwia, silownia mata dom. nie mzoe pic i palic. przejezdza pol swiata po to tylko zeby poczuc jak to jest byc dymanym. ehh jaki kraj taka gala
moze i nie przyjechal za darmo ale polska to dziwny kraj troche podobny do rosji tyle ze my ciulamy a rosja to stan umyslu
teraz zaden szanujacy sie sportowiec nie bedzie chcial uczestniczyc w KSW, pudzian caly pojedynek lezal pod thompsonem i mial 2 zrywy, przez co niby dostal wiecej pkt... wszystko zrobione pod publike, pudzian nie powinien walczyc w ksw tak samo jak malysz i piaseczny. to nie jego dyscyplina...
Oczywiście, że miał racje.. KSW to pierdolone komercyjne nieporozumienie, przez które tysiące lamusów wybrało się do szkół MMA, bo to jest teraz modne.. Mało tam prawdziwych sportowców.. Dobrze, że chociaż spopularyzowało mieszane sztuki walki w Polsce
Ja wam powiem tak: jako polak za Pudzianem byłem i będę... Jeśli były jakieś oszustwa/błędy to po stronie KSW nie jego bo on sędzią nie był tam.
Tak jak to powiedział pudzian tym co są przeciwko niemu " kij w oko " dziękuje dobranoc !
Tak jak to powiedział pudzian tym co są przeciwko niemu " kij w oko " dziękuje dobranoc !
@up up
KSW - Konfrontacja Sztuk Walki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
KSW - Konfrontacja Sztuk Walki
kurwa, oczywiście nagle każdy zna się na zasadach punktowania i sędziowania w mma. ksw wcale się tak bardzo nie różni od innych organizacji jeśli o to chodzi. pudzian co prawda pare razy był na glebie, ale co z tego skoro thomson nie potrafił mu zadać jednego konkretnego pierdolnięcia? za co miał mieć punktowane oprócz rzucania pudziana na mate? w drugiej rundzie wielkolud oberwał parę strzałów i już ledwo dychał, co było widać, zresztą chyba nie widzieliście ryja jego i pudziana po walce. jesteście bandą zawistnych sukinsynów i pseudospecjalistów
@BlueChampion spierdalaj od małysza i innych sportowców, mogą robić co tylko chcą i chuj ci do tego, sezonowy kibicu
@BlueChampion spierdalaj od małysza i innych sportowców, mogą robić co tylko chcą i chuj ci do tego, sezonowy kibicu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów