📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
WaflowyRurku napisał/a:
Dobra, teraz pytanie do znawców czy tam kierowców tirów.
Co to jest i po co to całe "redżenerejszon"/regeneration?
Zdaje się, że to ponaglenie do dokonania regeneracji (wypalenia) filtra cząstek stałych.
Wytrzymałem 4 minuty.. co to za nowa moda z tym gostkiem, co to za moda ze słuchaniem przekleństw. Kurna sadistic się wydaje serwisem dla dorosłych więc tych przekleństw wysłuchają codziennie nawet za dużo i wątpię aby ktoś wytrzymał cały ten filmik... no chyba ze jakieś dziecko.
@WaflowyRurku to jest coś na zasadzie postoju po pewnym czasie jazdy. Niby mógłby mieć gość wyjebane na to, bo się np zepsuło czy coś, ale to ma połączenie z tachografem i potem w odczytach wychodzi Dlatego akurat tutaj gościu wkurwiony ma prawo być, podczas uruchomionego samochodu na parkingu mierzyło mu czas jakby jechał, dlatego potem jak w trase wyruszył wyjebało mu że musi stanąć i odpocząć bo za dużo przejechał...jakieś tam limity w USA mają, tak jak u nas 8h wiec chujnia.
Gościu trochę pojebany i nad wyraz wulgarny moim zdaniem, bo też duuuużo jeżdżę chociaż nie tak dużym sprzętem...ale bez przesady
Powiem krótko, praca kierowcy jest na prawdę zajebista i ma wiele przyjemnych chwil...ale jest bardzo niewdzięczna. Pozdrawiam
Gościu trochę pojebany i nad wyraz wulgarny moim zdaniem, bo też duuuużo jeżdżę chociaż nie tak dużym sprzętem...ale bez przesady
Powiem krótko, praca kierowcy jest na prawdę zajebista i ma wiele przyjemnych chwil...ale jest bardzo niewdzięczna. Pozdrawiam
Gościu jest zajebisty ! Jak Zobaczycie pare filmików to zrozumiecie... Szerokosci dla niego i Pozdrawiam
Ten człowiek chyba nigdy nie był szczęśliwy w swoim życiu,nigdy nie był zadowolony ani nigdy z niczego się na pewno nie cieszył
Ja tam go bardzo lubię, ma zajebiste hasła z których zawsze mam beke. Sam jestem kierowcą i się wkurwiam często na coś więc go rozumiem! Biznes kurwa woman!
Ten to jeszcze spoko, ale inni polscy tirowcy w USA typu "polishanal28" to powinni iść do gazu...
Redzenerejszyn od 11:30
ziomek rozmawia spokojnie w 5 jezykach wiec zanim skomentujecie poznajcie tajgera . To bardzo spoko ziomal
@3:55
to nie ten koleś od Subaryny, co to mu wiewiórka wcięła wygłuszenie pod machą...?
to nie ten koleś od Subaryny, co to mu wiewiórka wcięła wygłuszenie pod machą...?
Poczytałem trochę na temat tego jego "redżenerejszyn"... Freightliner'y z silnikami Detroit Diesel po roku 2007 mają DPF (Diesel Particulate Filter) i krótko mówiąc kiedy się zapierdoli ten filtr to wymaga czyszczenia, czy też "regeneracji", można to zrobić podczas jazdy utrzymując przez około 30-40 minut stałe tempo jazdy około 70-75 km/h (40-45 mph), ale wiadomo nie zawsze się udaje, bądź też stać jak popierdolony około 50 minut z obrotami na poziomie 1500 rpm, jak widać czasem na filmie....
Dobra jebać to, konkludując na jego miejscu też bym się zapewne podobnie wkurwiał jakby mi ciągle pierdolił się DPF i musiał zjeżdżać na parking zaraz po wyjeździe z załadunku, albo kontroli....
Dobra jebać to, konkludując na jego miejscu też bym się zapewne podobnie wkurwiał jakby mi ciągle pierdolił się DPF i musiał zjeżdżać na parking zaraz po wyjeździe z załadunku, albo kontroli....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów