(Tik)taki to sobie pożyje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Caly sadistic sportowcow mistrzow wszelakich jak zawsze:D nie stosuja zadnych nowinek sa za twardzi:D
Na szczęście można jeszcze czasem zobaczyć biegającą osobę ubraną w normalny dres i koszulkę, a nie te pedalskie termo coś tam... (tak, wiem, że ma fajne właściwości, ale wygląda mega pedalsko. Na facecie, na kobiecie wygląda ekstra). No i obowiązkowo Iphone w dłoni.
Na szczęście można jeszcze czasem zobaczyć biegającą osobę ubraną w normalny dres i koszulkę, a nie te pedalskie termo coś tam... (tak, wiem, że ma fajne właściwości, ale wygląda mega pedalsko. Na facecie, na kobiecie wygląda ekstra). No i obowiązkowo Iphone w dłoni.
GORG napisał/a:
Prze-moc ciężko zmierzyć sobie czas biegając po lesie bo generalnie las nie jest oznakowany słupkami pomiarowymi dystansu
ja czas mierze stoperem nie odlegloscia...
A co ci po samym czasie jak nie wiesz jaki dystans pokonałes ?
A jezeli chodzi ci o źle sformułowane zdanie to ok.
" cięzko zmierzyć sobie czas i (dystans) biegając po lesie bo generalnie las nie jest oznakowany słupkami pomiarowymi dystansu " juz lepiej ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów