(Tik)taki to sobie pożyje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A osoby mające ból dupy nadal siedzą w erze telefonów na korbkę
Sam używam endomondo bo po prostu fajnie jest moim zdaniem spojrzeć na przebytą trasę. Nie korzystam jednak z jego funkcji społecznościowych i gardzę ludźmi takimi jakich przytacza @Chytrusek.
@squashu może i jestem, przynajmniej coś robię, a nie siedze na dupie
radzio541 napisał/a:
Co jak co ale endomondo to zajebista aplikacja.
A ty jesteś w erze telefonu na sznurku, bo bez ładowarki nawet kilku dni nie dasz rady. Mój poczciwy, ośmioletni Sagem 2 tygodnie trzyma bez najmniejszego problemu.
Endomondo to zajebista aplikacja, pomyślcie jak się czują ludzie z nadwagą jak widzą że znów przebiegłeś 10 km, a on/ona ledwo może dojść do lodówki
Tylko leniwe pizdy wkurwiają się jak ktoś z tego korzysta
Tylko leniwe pizdy wkurwiają się jak ktoś z tego korzysta
Sie dojebali do endomondo , wstyd wam go włączać bo pokazało by trasę 2 km w 30 min taka prawda , a co do samej aplikacji ja używam nie po to by publikować i się podniecać ile przebiegłem ale mierzy czas wylicza średnią i rysuje trasę co jest po prostu pomocne w analizie swoich treningów , ciężko zmierzyć sobie czas biegając po lesie bo generalnie las nie jest oznakowany słupkami pomiarowymi dystansu . Tyle i huj mnie to że komuś sprawia to ból dupy .
kurwa człowiek tyle czasu biegał czy na rowerze dziarał bez jakiegoś "endomondo" i okazuję się że to się nie liczy, że to wszystko kutas,eh. Cóż to w ogóle to endomondo?
Prze-moc ciężko zmierzyć sobie czas biegając po lesie bo generalnie las nie jest oznakowany słupkami pomiarowymi dystansu
ja czas mierze stoperem nie odlegloscia...
ja czas mierze stoperem nie odlegloscia...
ellsworth napisał/a:
A ty jesteś w erze telefonu na sznurku, bo bez ładowarki nawet kilku dni nie dasz rady. Mój poczciwy, ośmioletni Sagem 2 tygodnie trzyma bez najmniejszego problemu.
Musze cię zaskoczyć bo posiadam smartfona który trzyma na baterii po 4-5 dni.
@ellsworth
Zajebisty masz telefon :V a ja głupi mam wiecznie problem z ładowaniem xperii, w centrum Krakowa, dostęp do jakiegokolwiek gniazda sieciowego/usb jest tak kurewsko trudny w XXIw :V podaj mi dokładny model, prosze
Zajebisty masz telefon :V a ja głupi mam wiecznie problem z ładowaniem xperii, w centrum Krakowa, dostęp do jakiegokolwiek gniazda sieciowego/usb jest tak kurewsko trudny w XXIw :V podaj mi dokładny model, prosze
Kurwa, aplikacja jako motywacja ? Się uśmiałem. Motywacją są efekty z ćwiczeń.
Biegam, chodzę na siłownię, wieczorami sobie w domu na rowerku ćwiczę i nie potrzebuję aplikacji, żeby się motywować. Stwierdziłem, że trzeba coś z sobą zrobić i tyle. Aplikacja nie zmieni pizdy w sportowca, ani nie zmotywuje kogoś kto nie będzie miał innej motywacji.
Biegam, chodzę na siłownię, wieczorami sobie w domu na rowerku ćwiczę i nie potrzebuję aplikacji, żeby się motywować. Stwierdziłem, że trzeba coś z sobą zrobić i tyle. Aplikacja nie zmieni pizdy w sportowca, ani nie zmotywuje kogoś kto nie będzie miał innej motywacji.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów