📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie wiem czy wszyscy zrozumieli, ale wood czyta się jak would co by znaczyło
"Lew nie zdradziłby swojej żony,
ale Tygrys tak..."
ale Tygrys tak..."
Tyle, że on się nazywa Woods, a nie Wood.
- Yoda
hehe@drzewo?
Przetłumaczę jeszcze poprawniej, jakby ktoś nie znał angielskiego, a chyba nie zna:
ale Tygrys Drewno..."
Przetłumaczę jeszcze poprawniej, jakby ktoś nie znał angielskiego, a chyba nie zna:
ale Tygrys Drewno..."
matrixadam napisał/a:
Przetłumaczę jakby ktoś nie znał angielskiego:
"Lew nie zdradza swojej żony,
ale Tygrys Drzewo..."
Drewno kurwa, drewno!
wood znaczy drewno nie drzewo ty idioto
No faktycznie jestem strasznym idiotą. Jebnęło mi się jedno słówko i wielki paraliż. Widzę, że dla was zmienia to całkowicie sens tego dowcipu. Pacz kurwa jakie mądre gimbusy, angielski umio...
@up
Byłbym zapomniał. Wypierdalaj do kuchni
@up
Byłbym zapomniał. Wypierdalaj do kuchni
@demz a kto kretynie powiedział że chodzi o Woodsa ? Może jednak chodziło o gościa o podobnym nazwisku. Zepsułeś cały żart. Won
Tiger Woods (golfista) zdradzał swoją żonę z kurwami i o to chodzi w tym "dowcipie".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów