📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miłość matki do dziecka.
Prawdopodobnie chiny. Koty są tam tak samo traktowane jak psy. Pojebany kraj
Czy ten ogryzek na końcu otworzył oczy?? :-O
Biedny niedożywiony kotek. Zjadł najsłabszego - lub już zdechłego - żeby resztę móc wykarmić
Matka zje martwego kotka tak samo jak zjada młodych odchody . Martwe zwierzę w leżu błyskawicznie przyciągnie kłopoty. Padłe małe należy zabrać i pochować. Jesli sie tego nie zrobi: następuje scena z powyższego filmu. To tylko i wyłącznie wina człowieka w tym przypadku.
minions napisał/a:
Matka zje martwego kotka tak samo jak zjada młodych odchody . Martwe zwierzę w leżu błyskawicznie przyciągnie kłopoty. Padłe małe należy zabrać i pochować. Jesli sie tego nie zrobi: następuje scena z powyższego filmu. To tylko i wyłącznie wina człowieka w tym przypadku.
A gdzie ojciec?
russian-roulette napisał/a:
Prawdopodobnie chiny. Koty są tam tak samo traktowane jak psy. Pojebany kraj
A to jebane siersciuchy sa lepsze od pchlarza? Wszystkie dachowce powinno sie odjebac.
Widać, że sierściuch był najpierw upierdolony tasakiem na pół i rzucony na pożarcie, a kot jak to zwierzę. Nie ma uczuć tak jak człowiek i nie wie, co to kanibalizm. Dla pchlarza białko to białko...
Baronessa napisał/a:
Widać, że sierściuch był najpierw upierdolony tasakiem na pół i rzucony na pożarcie, a kot jak to zwierzę. Nie ma uczuć tak jak człowiek i nie wie, co to kanibalizm. Dla pchlarza białko to białko...
Koty bardzo nichętnie jedzą przedstawicieli swojego własnego gatunku. Takie sceny jak na filmie są wynikiem skrajnej desperacji.
420710247365 napisał/a:
Koty bardzo nichętnie jedzą przedstawicieli swojego własnego gatunku. Takie sceny jak na filmie są wynikiem skrajnej desperacji.
raz byłem świadkiem jak normalna kotka jak miała małe to zjadła jedno i pół drugiego chyba nie miała instynktu matczynego
@KosmatyHui: Gościu, jesteś srogo pojebany - już czytałem jak to na koty polujesz jako myśliwy. Co Ty te zwierzęta tak męczysz? Matke Ci przebolcowały czy ki chuj? Można nie lubić ciapatych, ruskich i wszystkich innych - ale ponad nimi na czele piramidy gównoludzi stoją osoby pastwiące się nad zwierzętami i tłumaczące to swoją pojebaną logiką - idź się stary lecz, a nie szukasz poklasku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów