Biedulek piesulek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Biedulek piesulek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Plonsanec kuksaniec.
To był wstęp do dalszej części gdzie panna pociesza psa a pies nie pozostaje jej dłużny. Zalwciało śledziem sierściuchowi.
Ależ ma seksowne ruchy.
ph5i5 napisał/a:
To był wstęp do dalszej części gdzie panna pociesza psa a pies nie pozostaje jej dłużny. Zalwciało śledziem sierściuchowi.
Gdyby ktoś organizował konkurs na najbardziej żenujący komentarz na sadolu ever, ten byłby na bank w top 3.
Poligon tak kiedyś z kolegami obstukiwal psie czaszki penisem. Zgadłem?
Dobry cios, nos to czuły punkt pchlarza.
Zawsze robia taka głupia mine jak się je pierdolnie w kinola. Polecam wysmarowanie nosa pieprzem zagniecionym ze smalcem. Smalec długo pozostaje na nosie a pieprz cały czas drażni zmysł węchu. Podobny efekt uzyskamy pryskajac psu dezodorantem w nos, ale na krótszą mete. Fajnie wtedy toczy pianę z pyska, prawdziwa psia Niagara .
P.S. Zapomniałem o najfajniejszym. Można wysmarować nos super glu. Szybko schnie i robi cienka skorupę. Pozbawiony podstawowego zmysłu fajnie się miota. Nie dziękujecie i pamietajcie nie róbcie tego w domu. Czesto sra jak zaklei mu się nos.
Zawsze robia taka głupia mine jak się je pierdolnie w kinola. Polecam wysmarowanie nosa pieprzem zagniecionym ze smalcem. Smalec długo pozostaje na nosie a pieprz cały czas drażni zmysł węchu. Podobny efekt uzyskamy pryskajac psu dezodorantem w nos, ale na krótszą mete. Fajnie wtedy toczy pianę z pyska, prawdziwa psia Niagara .
P.S. Zapomniałem o najfajniejszym. Można wysmarować nos super glu. Szybko schnie i robi cienka skorupę. Pozbawiony podstawowego zmysłu fajnie się miota. Nie dziękujecie i pamietajcie nie róbcie tego w domu. Czesto sra jak zaklei mu się nos.
poligon6 napisał/a:
Dobry cios, nos to czuły punkt pchlarza.
Domyślam się, że raczej jesteś internetowym trolem, ale i tak to napisze- mam nadzieje że ktoś Ci kiedyś nasra w nos na rzadko i zaklei go superglue zostawiajac tylko mały otworek żebyś wyraźnie czuł aromat.
P.s. Zmysł węchu psa jest ultraczuły w porównaniu do ludzkiego. Pieprz i smalec na nos? Niech Cię chuj strzeli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów