18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
EdmundKemper 2021-02-17, 19:34
Dlaczego takie grubaski zawsze myślą, że są fajne?
Zgłoś
Maras0803 2021-02-17, 19:44 4
Kurwa, ale ostrzegajcie przed takim czymś.
Zgłoś
badmako 2021-02-17, 23:07 1
A ja bym te w okularkach grzmocil
Zgłoś
Mirek19850509 2021-02-17, 23:19
Jestem zdania że każdy nałóg powinien być przymusowo leczony alkocholizm narkomanstwo natręctwa nimfomanizm politycyzm gejostwo lesbijstwo i trans i długo by wymieniać otyłość przez chrobiliwe obżarstwo ,ci ludzie są chorzy a chorych trzeba leczyć ,i skoro państwo jest dla dobra obywatela to powinno się ich zamykać na terapię i wypuszczać po ustapieniu choroby , mówi to wam zaleczony chwilowo narkoman alkocholik nimfoman z natręctwami i zaleczony oby już do końca życia mi się udało pozdrawiam sadole żyjcie wolni od nałogów
Zgłoś
jjjkkkfff 2021-02-18, 0:35 1
@up
W sumie gówno mnie obchodzisz jak i inni użytkownicy sadola ale Twój komentarz wydaje się tak szczery że życzę Ci wytrwania w postanowieniach poprawy
Znajdź sobie jakiś mało szkodliwy nałóg i żyj pozytywnie i szczęśliwie nawet ze sto lat.
Zgłoś
Amon1969 2021-02-18, 10:33
Dobra, dosyć sadistica na dziś. Wracam do pracy.
Zgłoś
zwierzak30 2021-02-18, 12:06 1
Mirek19850509 napisał/a:

Jestem zdania że każdy nałóg powinien być przymusowo leczony alkocholizm narkomanstwo natręctwa nimfomanizm politycyzm gejostwo lesbijstwo i trans i długo by wymieniać otyłość przez chrobiliwe obżarstwo ,ci ludzie są chorzy a chorych trzeba leczyć ,i skoro państwo jest dla dobra obywatela to powinno się ich zamykać na terapię i wypuszczać po ustapieniu choroby , mówi to wam zaleczony chwilowo narkoman alkocholik nimfoman z natręctwami i zaleczony oby już do końca życia mi się udało pozdrawiam sadole żyjcie wolni od nałogów

Widzę że kolego świeżo po terapii.Pierdolisz jeszcze jak na zajęciach z przytółku dla degeneratów życiowych,zwanym szumnie - Szpitalem dla osób uzależnionych.
Pamiętaj moje słowa.

Pójdziesz w tango jak się tylko cieplej zrobi.

Nie bież tego personalnie.Ja was kurwa po prostu znam od podszewki menele jebane.Mam zasadę życiową.Takiemu odszczepieńcowi powinno się podać rękę tylko dwa razy.
Pierwszy raz bo kurwa każdemu może się zdarzyć zbłądzić z różnych powodów,nie wnikam.
Drugi bo mógł nie wytrzymać ciśnienia.Chuj tam,zdarza się .
Ale każda następna pomoc socjalna,opłacana z naszych podatków,powinna być finansowana z prywatnej kieszeni bądź prywatnego ubezpieczenia.Jak masz kasę płać za wszystko z własnej kieszeni bądź rodzina niech płaci jak ma chęć.
Znam waszą mentalność.Znam alkusów i narkomanów od dziecka i nikt,kurwa nikt mi nie powie że to jest choroba.
To jest wasz sposób na życie.Tak jest wam wygodniej,bez zobowiązań.System społeczny tak was rozpasał że nazwał to nawet chorobą i próbuje was leczyć,nawet na siłę.Ba.Dają wam nawet kurwa renty chorobowe i zasiłki socjalne bo wy kurwa chorzy jesteście . HAHAHAHAHA nic mnie bardzie nie śmieszy.
Mam dom (chuj tam,mieszkanie),kochającą kobietę,dwójkę dorosłych dzieci.Jedynym nałogiem jaki posiadam to szlugi.
Wiem to też forma nałogu,ale ja w przeciwieństwie do was nie żeruje na społeczeństwie bądź rodzinie i nie robię krzywdy nikomu.Poza samym sobą.Wiem kurwa i mam tego świadomość.Lubię od czasu do czasu przyjarać dobrej zieleni. Jak mam chęć się najebać,spotykamy się z kumplami i walimy do obucha.Jak już brak siły i czas wracać do domu i jak jest potrzeba,to przychodzi jeden z moich holowników rodzinnych. Nie ma wyrzutów z ich strony bo zdarza się to może,ze dwa razy do roku.Po kacu jednak wracam do rzeczywistości i obowiązków jakich się podjąłem a nie szukam wymówki żeby się tylko znieczulić.
Wszystkie interwencje związane z waszym nałogiem takie jak policja-bo odpierdalacie.Sądy-bo was karać muszą.Szpitale różnej maści-bo was leczyć muszą. Opieka społeczna-bo was muszą utrzymać przy życiu (renty,żarcie,ciuchy).To wszystko na koszt podatnika.Powinniście odpracować pod nadzorem w obozie pracy.Każdą pierdoloną złotówkę w was zainwestowaną z podatków.Szybko wam by się znudził wasz nałóg,zwany chorobą.
Pójdzie taki jeden z drógim na odwyk 6 tygodni,żeby go odtruli,podkarmili,podleczyli.Nie zostanie na terapi bo szkoda czasu i jeszcze tego samego dnia po opuszczeniu szpitala idzie do swoich zwykłych zajęć.Czyli chlania bądź ćpania. Znam osobiście co najmniej kilku takich delikwentów co chwalą się że byli na odwykach już po kilkanaście i kilkadziesiąt razy.I to wszystko na koszt państwa,czyli nas podatników.Sześciotygodniowy odwyk to koszt około 7500 PLN..Większość pracujących marzy o takich zarobkach.
Wybrałeś sobie taki sposób na życie.Ok. Ale kurwa na swój koszt poproszę.Wtedy chuj mi do tego.
Zgłoś
Guwnojat 2021-02-18, 12:46
Ryj, to potrafi umalować, ale zrzucić zbędny balast, to już nie. Typowa baba.
Zgłoś
C................s 2021-02-18, 20:55 1
zwierzak30 napisał/a:

Pójdziesz w tango jak się tylko cieplej zrobi.

Przeczytałem całą Twoją wypowiedź i o dziwo zgadzam się z każdym jednym słowem.
Zgłoś
Hikikomori 2021-08-14, 19:04
Pierdole jedna głupsza od drugiej, kurwa za to powinni karać jebane bodypositiwe
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem