18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
r061071 2018-03-07, 14:48
jak dla mnie to psia sperma sasiadka ma jamnika i taka popaprana wychodzi rano z domu po karme dla zwierzat

forza nostra legge
Zgłoś
freaky 2018-03-07, 14:55 2
r061071 napisał/a:

jak dla mnie to psia sperma sasiadka ma jamnika i taka popaprana wychodzi rano z domu po karme dla zwierzat

To masz taki level, że nawet rasę psa rozpoznajesz na podstawie spermy?
Zgłoś
~Angel 2018-03-07, 14:58 79
Zgłoś
nowynick 2018-03-07, 15:08 3
Up

wygrałeś
Zgłoś
~Angel 2018-03-07, 15:17 15

wypiję z przyjemnością tylko twarz umyję
Zgłoś
100Burned 2018-03-07, 15:20 1
Angel napisał/a:

wypiję z przyjemnością tylko twarz umyję

Dystans do siebie level Master

TB303 Ty niedobry, Ty!
Zgłoś
dashadow 2018-03-07, 16:22 1
nowynick napisał/a:

poza tym to mydło albo woda z mąką chyba że zrobiła mały gangbang

to, że ci ledwo kapie, to nie znaczy że innym też
Zgłoś
dmnunited 2018-03-07, 18:42
szczerze? chuj mnie to obchodzi
Zgłoś
edek.bajzel 2018-03-07, 19:02
pedałowi dam piwo gdy powie że jest ciota
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2018-03-07, 19:36 1
@100Burned

Nie skupiam się na wszystkich Twoich postach, ale moja natura sprawia, że temat seksu powoduje u mnie uszy jak u fenka i muszę powiedzieć, że cieszę się, że całkiem aktywnie działasz na sadolu. Dzięki temu już nieraz nie musiałem skrobać esejów. Niemal identyczne podejście do tych spraw, a dodatkowo piszesz może nie tak szczegółowo, ale za to treściwie. Zresztą na sadolu zbytnia wylewność nie jest mile widziana, bo co drugi nawet nie zaczyna czytać postów dłuższych niż kilka zdań, a kolejna lwia część nawet jeśli przeczyta, to nie zrozumie sensu. Zresztą to główny mankament tego świata, sadol jest tylko jego odzwierciedleniem w miniaturowej skali.

Kurwa jak zawsze i tak się w końcu mniej lub bardziej rozpiszę. Dodam tylko, że jak gdziekolwiek zacznie się gównoburza świętojebliwych, cnotliwych, tych którzy się gorszą, bo nigdy muszelki nawet stuleją nie dotknęli i dewiantów, fetyszystów i normalnych aktywnych seksualnie z drugiej strony, to pisz na PW. Pośmiejemy się z nich razem, dodam swoje 3 grosze dla większej hecy i przy okazji przypomną mi się niektóre zacne akcje .

EDIT
Posłodziłem Ci, ale nie licz na laskę. Raczej nie biorę niczego w takich ilościach. Co innego jeśli ktoś się wypnie. Czasem w pewnym momencie obraz jest tak rozmyty, że owłosione dupsko wydaje się gładkie ale ciemniejszej karnacji. Cwel, ale nie daj się przecwelić.
Zgłoś
lordindycznik 2018-03-07, 19:41 2
Mało która kobieta lubi spust na twarz z racji tego że często strzela się na włosy, a to czeka je mycie głowy od nowa itp. Po za tym lalki lubią jak się na nie tryska. Ja do tej pory wspominam taką jedną moją psiapsiółę, próbowaliśmy stworzyć parę, ale nie wyszło, za to seks, ja pierdole chyba najlepszy w moim życiu, a jak ją poznałem nie spodziewałbym się ze z niej taka wariatka

Wielu z was nie szanuje swoic kobiet, kochanek, koleżanek, a potem dziwicie się że macie nudne życie erotyczne, kobiety boją się mówić o tym co lubią czego pragną bo zaraz bedą uznane za szmaty kurwiska itp.
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2018-03-07, 19:44
@lordindyczek
Akurat zauważyłem. Na Ciebie też zaczynam zwracać większą uwagę. Bo najważniejsze w życiu to seks i i postęp.
Zgłoś
tranzystor 2018-03-07, 19:59
100Burned napisał/a:

Dystans do siebie level Master

TB303 Ty niedobry, Ty!

Jak już spinanie dupy Ci nie wychodzi, to próbujesz z wazeliną polecieć?
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-03-07, 22:53 2
@100Burned ty jesteś jakiś opóźniony? Twierdzisz, że kurwa przegrywa i piszesz "2:0 dla niej". Skoro, 2:0 dla niej, znaczy, ona ma 2 jej przeciwnik 0. Ogarnij się.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
foxwhitee 2018-03-07, 23:09
- Piszę do Ciebie z łóżka z nim
- domyślam się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów