18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
timelapse minecraft
TheGucio • 2012-07-12, 23:48
jeśli nadal sądzisz że minecraft to głupie stawianie klocków to sie mylisz.
wszyscy którzy to budowali są mega!

Czas budowy to około 24 godzin.

filmik nie mój

raczej nie było

umiesz liczyć? licz na siebie
Zgłoś
P................s 2012-07-13, 16:43
Nie będę się rozpisywał jak to minecraft to gierka dająca niezliczony ogrom możliwości, celi, oraz jak bardzo może rozwijać człowieka bo z tego co widzę po komentarzach to te infantylne durnie tego nie zrozumieją więc powiem to w dwóch słowach.

Gierka wspaniała.
Zgłoś
Grillowany 2012-07-13, 18:15
Do ludzi, którzy grają w minecraft mam podejście jak do pedałów - w domowym zaciszu niech sobie robią co tam chcą, ale niech nie próbują zarażać tym innych. Bawcie się w te chujowe klocki, zbudujcie sobie 13 pałaców i mieszkajcie sobie w tym wyimaginowanym świecie, lecz pamiętajcie, że kiedyś trzeba wrócić na ziemię i zapłodnić kobietę, a nie ciągle walić konia do pixeli. Pozdrawiam.
Zgłoś
B................L 2012-07-13, 20:42
Przecież lepiej jest grać w call of duty i zabijać ludzi :o
Zgłoś
Dark1992 2012-07-13, 22:26
Szczerze mówiąc ten filmik jest mega słaby. Czemu tak uważam? Po prostu jest przeciętny. Na takim poziomie budowałem w MC z moimi znajomymi. Ale nie piszę tego żeby się chwalić, tylko by podkreślić niesamowitość innych projektów budowanych przez ludzi z prawdziwymi pomysłami. Oto przykład :

Polecam i miłego oglądania.
Zgłoś
K................a 2012-07-14, 0:05 1
htwins.net/scale2/

Zobacz jak wygląda świat Minecraft w odniesieniu do rzeczywistości.
Zgłoś
Novik 2012-07-14, 13:00
kurwa mać dzieci mc zleciały sie na sadola tylko przez to że jakiś debil zaczął dodawać komentarze na mistrzów macie kurwy karma
Zgłoś
r................h 2012-07-17, 18:37
aLBEDo napisał/a:

I na chuj oni to budują ?

żeby głąby miały co hejtować
Zgłoś
Raichu0110 2012-07-27, 20:20
Meinekraft to gówno!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów