18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
timelapse minecraft
TheGucio • 2012-07-12, 23:48
jeśli nadal sądzisz że minecraft to głupie stawianie klocków to sie mylisz.
wszyscy którzy to budowali są mega!

Czas budowy to około 24 godzin.

filmik nie mój

raczej nie było

umiesz liczyć? licz na siebie
Zgłoś
bochniak 2012-07-13, 9:58
aLBEDo napisał/a:

I na chuj oni to budują ?

a na chuj wstawiasz komentarze?
Zgłoś
głodujoncymarvin 2012-07-13, 11:25
aLBEDo napisał/a:

Żeby mieć inne zajęcie od pisania takich durnych komentarzy jak ty...
Zgłoś
mateuszowy 2012-07-13, 11:32
Gry mają sprawiać przyjemność, jakiś cep wymienił gry wow i cs. Jeżeli sprawia im to frajdę to niech sobie napierdalają w te gierki. Grałem w minecrafta, ale poziom tamtejszych graczy mnie przerósł, więc dałem sobie spokój. Może trafiłem akurat tak? Chuj mnie to obchodzi pierwszego wrażenia na mnie ta gierka nie zrobiła. Znając życie tutaj się większość wypowiadających,którzy chronią tę grę na multum sposobów popierdala na piracie, typowe polaczki...

"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Zgłoś
Escalade 2012-07-13, 11:35
aLBEDo napisał/a:

A po chuj ty grasz na kompie, przeglądasz internet, czytasz książki, oglądasz filmy itp.?

Przecież możesz być bezdomnym niczym się nie martwić, robić co ci się podoba i być wolny...
Zgłoś
lathiel 2012-07-13, 12:00
Przypominam wszystkim którzy się burzą - Photoshop, paint to też głupie stawianie klocków i do tego nie masz możliwości postawienia jednego na drugim tylko obok siebie. Rozumiem że jeżeli ktoś postawi bardzo małe klocki w photoshopie(tak tak te małe klocki to pixele, tak to też są kwadraciki) to się spuszczacie że jest artystą, ale jeżeli ktoś weźmie się za tworzenie czegoś w tej grze która polega prawie na tym samym tylko te kwadraciki są większe to już jest gimbusem......żeby stworzyć coś w tej pojebanej gierce tak jak i w photoshopie czy CADzie trzeba być bardzo kreatywnym. Są w tej grze także funkcje logiczne które występują w sterownikach PLC, oczywiście niektórzy stwierdzą że to też dla gimbusów - a nawet nie wiedzą co to jest funkcja logiczna.
Zgłoś
k................3 2012-07-13, 12:09
mateuszowy napisał/a:

Gra dla niedojebanych gimbusów.

A może po prostu:
Gra dla gimbusów.

Mam wrażenie że też jesteś gimbusem, ale tym "dojebanym" jak to określiłeś.
Zgłoś
Stablo 2012-07-13, 12:22
Wolę minecrafta, który daje upust kreatywności, niż CoD'a, który od kilku części nic specjalnego do serii nie wniósł.
Zgłoś
MrJungleBlade 2012-07-13, 12:23
Swoją drogą mało taktyczny mur... wbijam się statkami i niszczę go z morza to tylko kwestia czasu bombarduję mur i chałupy niszczę jak najwięcej się da rakietami a króla zabijam myśliwcami bombardując jego siedzibę.. chyba że to średniowiecze to podobnie na statku katapulty ciskające kamieniami które niszczą osłonę mojego przeciwnika wykorzystuję je jak najlepiej się da gdyż nie chcę ponieść dużych strat w ludziach resztę załatwiam łucznikami i zbrojnymi... a najlepiej gdybym miał bombę rzucić w środek i po zabawie!
Zgłoś
TheGucio 2012-07-13, 12:33
dobra, wiem może nie jest to aż taka spektakularna gra, ale jak ma się trochę wyobraźni to można zdziałać w niej cuda.

Zgłoś
Klamot 2012-07-13, 14:07 1
czerstwe, obczaj to

imgur.com/a/zqtpz
Zgłoś
racoon 2012-07-13, 14:20
aLBEDo napisał/a:

zeby mogl jakis noob wbic na serwer i to spalic
Zgłoś
TheGucio 2012-07-13, 14:35
Klamot, zauważ że tutaj gościu nie ma wgranych sheaderów a jak by miał wgrane to też by wyglądalo epicko.

Zgłoś
b................e 2012-07-13, 15:42
Jeden klocek = jeden pixel
Zgłoś
Mr Dan 2012-07-13, 16:07 1
aLBEDo napisał/a:

Chyba wystarczy

Trolowanie, to sztóka.
Zgłoś
Zarentha 2012-07-13, 16:11
Denerwuje was, że są tam wielkie pikselowe klocki? Kto wam kurwa broni ściągnąć jakiejś teksturki 512x512, water shadera i MiniBlocks? A nie, nie potrafilibyście tego zainstalować bez poradników -.-

"A sarkazm jest wymyślony m.in. dlatego, że do idiotów nie można strzelać."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów