18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
timelapse minecraft
TheGucio • 2012-07-12, 23:48
jeśli nadal sądzisz że minecraft to głupie stawianie klocków to sie mylisz.
wszyscy którzy to budowali są mega!

Czas budowy to około 24 godzin.

filmik nie mój

raczej nie było

umiesz liczyć? licz na siebie
Zgłoś
Dzoyo 2012-07-13, 2:22
@Magnic: żeby nie było niejasności, nawiązując do mojego komentarza. Grałem w to ok. roku, ale rzygać mi się chcę jak widzę spam tego gówna wszędzie. Youtube praktycznie stracił swoją przejrzystość, gdyby ta gra była taka super, świetna, zajebista to przedział wiekowy ludzi w nią grających nie ograniczałby by się do 8-14 lat.

Gra jak gra, nieograniczony świat i nieograniczone możliwości w stawianiu klocków i niestety nic poza tym.
Zgłoś
mechanik13 2012-07-13, 2:26
Dzoyo napisał/a:

@Magnic: żeby nie było niejasności, nawiązując do mojego komentarza. Grałem w to ok. roku, ale rzygać mi się chcę jak widzę spam tego gówna wszędzie. Youtube praktycznie stracił swoją przejrzystość, gdyby ta gra była taka super, świetna, zajebista to przedział wiekowy ludzi w nią grających nie ograniczałby by się do 8-14 lat.

Gra jak gra, nieograniczony świat i nieograniczone możliwości w stawianiu klocków i niestety nic poza tym.

A Słyszałeś może o modach które dodają bardzo wiele rzeczy do tej gry ? Ta gra jest jeszcze w stadium rozwoju i trzeba jej dać trochę czasu żeby się rozwinęła no ale przecież hejterzy zawsze byli, są i będą
Zgłoś
Magnic 2012-07-13, 2:30
Dzoyo,
No widzisz a ja gram często od ok 2lat i ciągle robię coś nowego. Dzięki mechanizmom zrozumiałem pewne tematy na fizyce które wydawały mi się czarną magią a dzięki budowaniu rozwinąłem swoją kreatywność (Zacząłem rysować i ludzie mówią, że dobrze rysuję i powinienem iść w tym kierunku)
To, że ktoś spędzi łącznie(!) ok 24h nad jakąś budową nie czyni go no-lifem tym bardziej gimnazjalistą.
Zgłoś
koza 2012-07-13, 2:50 3
TheGucio, to co tu przedstawiłeś, to zwykły syf, jeżeli chcesz zobaczyć godne podziwu budowle, czy całe mapy, to zapraszam na kanały (YouTube) użytkowników: Aurelien_Sama , evQnxa ,czy FyreUK
Przykłady filmików:

"Każda klęska, jest nawozem sukcesu"
Zgłoś
Skora2 2012-07-13, 3:21
aLBEDo napisał/a:

I na chuj oni to budują ?

to pewnie jakieś niespełnione inżyniery co upierdolili na pierwszym roku budownictwa matmę, czy fize i skonczyli na prywatnych uczelniach.

Za literowki sorry wrocilem z "piwka"
Zgłoś
Freakky 2012-07-13, 3:28 7
mechanik13 napisał/a:

Hym Niestety nie zgadłeś ale byłeś blisko pomyłka o jakieś 5 lat a 13 jest to po prostu liczba jaką wpisałem podczas rejestracji bo samo mechanik było zajete niestety

czyli 8?
Zgłoś
daniel5995 2012-07-13, 4:23 4
aLBEDo napisał/a:

Żeby nie siedzieć na sadisticu czy innym portalu tego typu.. Twoim zdaniem lepiej żeby te 13-nasto czy tam 14-nasto latki upijały się jakimś tanim winem i robiły burdę ?
Ludzie są kreatywni, lubią tak spędzać wolny czas ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie im ubliżał bo sam tego nie potrafi zrobić lepiej, ba nawet odwzorować nie potrafi. Nawet chęci i inicjatywy nie wykaże, bo po co ? Lepiej siedzieć przed komputerem i hejtować wszystko co popadnie. Tak trzymaj, daleko zajdziesz.
Zgłoś
P................e 2012-07-13, 6:10 2
Ja za to nie rozumiem sensu grania w LoLa, CSa i innych gówien które mają bezpodstawną popularność. Nigdy nie zrozumiem tego zapierdalania dla wirtualnych statystyk które i tak nie obchodzą normalnego człowieka. Rajcowanie się pojebów, że w jednej rundzie mają lepsze staty, wyzywanie całej drużyny od chujów i ciuli.
@Szejdziur, do pracy jeździsz na jednorożcu? Jaki lepszy świat? Hitler też był "artystą" i swój potencjał włożył w wzbogacanie atmosfery i produkcję mydła. Chyba jednak wolę, żeby zostali tam i robili swoje filmiki. W tym świecie i tak jakikolwiek przejaw talentu niszczy się w zarodku.
Zgłoś
OstatniLogin 2012-07-13, 6:20
aLBEDo napisał/a:

a chuj wie..

Chuj Ci do tego, że pisze małą czcionką.
Zgłoś
donszymon 2012-07-13, 7:24 2
Ja tam lubię stawiać klocki... To mnie odpręża i oczyszcza.
Zgłoś
żywiec 2012-07-13, 7:39
jak tak dobrze budują to może pomogą skończyć polskie drogi budować

Nie jestem kaczyńskim ani tuskiem bo posługuję się swoim mózgiem.
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-07-13, 8:58
OstatniLogin napisał/a:

a chuj wie..

Więc zapytajmy jakiegoś...

daniel5995 napisał/a:

Żeby nie siedzieć na sadisticu czy innym portalu tego typu..

Hm...za późno....odezwał się niepytany.

A co do tagów: za "mega" i podobne powinny być warny. Bo nie sądzę żeby ktoś szukał czegokolwiek, wpisując takie słowo w szukajkę
Zgłoś
d0ll4r 2012-07-13, 9:13
aLBEDo napisał/a:

LEGO im się znudziło.
Zgłoś
D................D 2012-07-13, 9:42
Prawie jak intro z gry o tron
Zgłoś
Galu87 2012-07-13, 9:50
Zamiast się uczyć to budują klocuszki, jak ktoś mi powie że dzięki tej grze coś zrozumiał z fizyki to zaśmieje mu się w twarz. Chcesz się jakichś zasad fizyki nauczyć to odpal sobie np. Phun.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów