Dodałem do absurdów, bo moim zdaniem bym pierdolnął na łeb już po dwóch dniach przebywania w nowym jorku, chyba że gdzieś na obrzeżach miasta, to bym wytrzymał chyba. Jakie Wy macie zdanie co do wielkich miast, przebywania w takiej dużej masie ludzi, reklam wyświetlanych nawet na niebie, samolotów z reklamami, pener, banków, i wszystkiego co jest związane tylko z wydawaniem hajsu i praniem mózgów przez pierdolne telebimy... Masakra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wolałbym widzieć takie reklamy a niżeli "Tani Armani" "wszystko po 5 zl". "sklep z sukienkami Małgośka" itd itp
ja mieszkam w sporym miescie i w sporych miastach bywałem i lubię je bardzo. od zawsze chcialem mieszkasz w nowym jorku nawet jesli nie na manhattanie (oczywiscie nie na times square) ale przy central parku czemu nie? tym bardziej żałuje, bo teraz w stanach chcialbym zamieszkac gdzies w new hampshire a tam duzych miast w tym stylu nie ma.
Mam mieszkanie w Warszawie i dom pod wawą, jezdzę regularnie pomiędzy tymi miejscami ale gdy jestem pod wawą to nie chce się wracać do tych smrodów, tłoku i korków. Mimo tego że mając dom ze sporą działką trzeba zapieprzać bo ciągle jest coś do zrobienia, naprawienia, na przykład dziś cały dzień grabiłem liście, nie mówiąc już o śniegu zimą.
pkh napisał/a:
Mam mieszkanie w Warszawie i dom pod wawą, jezdzę regularnie pomiędzy tymi miejscami ale gdy jestem pod wawą to nie chce się wracać do tych smrodów, tłoku i korków. Mimo tego że mając dom ze sporą działką trzeba zapieprzać bo ciągle jest coś do zrobienia, naprawienia, na przykład dziś cały dzień grabiłem liście, nie mówiąc już o śniegu zimą.
ty masz czy twój bananowy tatuś ma ? bo to kurwa jest różnica
Ty to jednak jesteś idiotą dyplomowanym.
Przecież na tym filmie 95% tych ludzi to turyści...
tak czy owak tam jako obcy masz wieksza wolnosc niz jako obywatel wlasnego kraju...
Normalny mieszkaniec nawet nie zwraca uwagi ale jak ktoś ze wsi do miasta przyjedzie to reklamy takie piękne kolorowe.
Zalezy czy jestes tam legalnie czy nie. Bo jesli jestes legalnie to racja, jesli nie to jestes w dosyc ciemnej dupie.
w dupie byles gowno widziales,taki tluk jak Ty nigdy nie pojmie jak sie tu zyje,nie znasz, nie wiesz,nie widziales,nie rozumiesz a juz z zalozenia jestes bucu na NIE ... normalny swiat,normalne zycie, nie chcesz nie wydajesz, nie ogladzasz, nie bywasz to Twoj wlasny wybor
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów