Dodałem do absurdów, bo moim zdaniem bym pierdolnął na łeb już po dwóch dniach przebywania w nowym jorku, chyba że gdzieś na obrzeżach miasta, to bym wytrzymał chyba. Jakie Wy macie zdanie co do wielkich miast, przebywania w takiej dużej masie ludzi, reklam wyświetlanych nawet na niebie, samolotów z reklamami, pener, banków, i wszystkiego co jest związane tylko z wydawaniem hajsu i praniem mózgów przez pierdolne telebimy... Masakra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
z niebem mnie rozjebali. No kurwa, czekam aż zaczną swoje ciała sprzedawać. Ta, wiem są już tacy
"- Byłeś w stanach ?
- Nie.
- No właśnie, a ja ... znam kogoś, kto był i opowiedział mi to i owo."
- Nie.
- No właśnie, a ja ... znam kogoś, kto był i opowiedział mi to i owo."
kurwa ! na koncu hinczyk prawie ze schodow sie spierdolil obczajcie
Kurwa mać, jestem z dużego miasta i raczej jestem przyzwyczajony(?) do ludzi, dużych ulic (nie mylmy z szosami), reklam ale tam czulbym się zgwałcony z każdej strony.
Mieszkam w Warszawie,w centrum i nie wyobrażam sobie życia bez zgiełku ulic.Gdy jadę na działkę na mazury to nie mogę wytrzymać tam dłużej niż 3 dni,jest dla mnie za cicho i za spokojnie.Co kto lubi.
Ja chciałbym kiedyś zobaczyć z tego miejsca, filmiki w wersji GoPro takie jak teraz mamy z Ukrainy, Syrii itd..
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Ale na Times Square prawie nikt nie mieszka. To siedziba wszelkiej maści biur i siedzib firm. A ci ludzie, co tam zapierniczają to idą z roboty lub do roboty, ewentualnie na lunch. Oni nawet nie patrzą na te reklamy, przynajmniej ci bardziej inteligentni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów