📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No właśnie na chuj babą takie szpony jak u tygrysa czy lwa ... Przeciesz to jest tak ochydne że ja pierdole to raz a dwa kobiety raczej w dzisiejszych czasach nie walczą o przetrwanie tak więc nie muszą polować
Kalectwo ma różne oblicza.
Widać, że dosłownie obok jest niewielkie uszkodzenie w posadzce, co dałoby się wykorzystać na kilka sposobów. Ale, jak widać, to nie tipsy utrudniają życie, tylko nieprawidłowo działający mózg, którego decyzją o zrobieniu tipsów tą niepełnosprawność tylko uwidocznia, a nie powoduje.
Prawdziwe jak obietnice wyborcze. Zwłaszcza pisu.
Ciekawe jak ona sobie dupe podciefa tymi pazurami
Szczurosaw napisał/a:
Ciekawe jak ona sobie dupe podciefa tymi pazurami
dokładnie zawsze mnie to interesowało, mało tego łatwo papierek takim pazurem rozedrzeć i już podcierasz się gołą ręką, fajnie jak kobieta dba o dłonie ale jak widzę takie lampucery z metrowymi pazurami i doklejanymi balkonami zamiast rzęs to mnie od razu odrzuca
Ona uwagę odwraca a ludzie - nie wspomnę jakiego koloru - obrabiają sklep
smc napisał/a:
Może się przykleiła karta do podłogi.
Nie byliście, nie widzieliście, a oceniacie...
Raz jedną, a potem drugą stroną?
qrcok napisał/a:
Widać, że dosłownie obok jest niewielkie uszkodzenie w posadzce, co dałoby się wykorzystać na kilka sposobów. Ale, jak widać, to nie tipsy utrudniają życie, tylko nieprawidłowo działający mózg, którego decyzją o zrobieniu tipsów tą niepełnosprawność tylko uwidocznia, a nie powoduje.
Nie wymagaj takiej wyobraźni od kogoś, dla kogo najważniejszym punktem w życiu jest zrobienie tych yebanych pazurów. Ale z drugiej zaś strony one chcą zarządzać wszystkimi, a same ledwo ogarniają podstawowe rzeczy xDD
smc napisał/a:
Może się przykleiła karta do podłogi.
Nie byliście, nie widzieliście, a oceniacie...
no tak, bo przecież karta jest zupełnie nieruchoma ;p
i człowiek ma dylemat czy wszedł na sadola czy przez pomyłkę na jakieś zjebane tiktokowe gówno....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów