📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chłopaczyna na dupie był lekki , lub był pusty . W pizdę i rura do przodu ,modlić się do bozi żeby dało rade .
Władka, co ty kobito pierdolisz , właśnie za zestawem (nie kurwa tirem) jedzie się najlepiej, bo podczas jakieś kolizji
wypadku on taranuje wszystko jak idzie , a ty jeśli jedziesz za nim w osobówce i zachowasz zdrowy rozsądek i co
najważniejsze spokój (co u kobieta rzadko się zdarza ) wychodzisz bez szwanku.Więc jak gdzieś jedziesz to jedź te dziewięć dych (więcej nie bo się zabijesz) za nim, i masz pewność , że dojedziesz do celu .
A tak poza tematem , pozdrawiam wszystkich kierowców ciężarówek ! bo bez nich będziecie łazić po bułki zamiast do sklepu,
to na dworzec pkp
Władka, co ty kobito pierdolisz , właśnie za zestawem (nie kurwa tirem) jedzie się najlepiej, bo podczas jakieś kolizji
wypadku on taranuje wszystko jak idzie , a ty jeśli jedziesz za nim w osobówce i zachowasz zdrowy rozsądek i co
najważniejsze spokój (co u kobieta rzadko się zdarza ) wychodzisz bez szwanku.Więc jak gdzieś jedziesz to jedź te dziewięć dych (więcej nie bo się zabijesz) za nim, i masz pewność , że dojedziesz do celu .
A tak poza tematem , pozdrawiam wszystkich kierowców ciężarówek ! bo bez nich będziecie łazić po bułki zamiast do sklepu,
to na dworzec pkp
jebany napewno o niczym nie wie nawet
Tablice zgubił, ma przejebane
Zizi857, ty z tych eko drajwerów co 90 nie przekroczą bo im za dużo spali? Mnie tam wkurwiają zwłaszcza jak na trasie taki zabiera się za wyprzedzanie kolegi i pierdoli się z tym przez 2 minuty. A tak w ogóle to babeczka mówiła o jeździe obok tirów co popieram
on nawet tego nie nie czuł !
[qoute] Chłopaczyna na dupie był lekki , lub był pusty . W p*zdę i rura do przodu ,modlić się do bozi żeby dało rade .
Władka, co ty kobito pie**olisz , właśnie za zestawem (nie k***a tirem) jedzie się najlepiej, bo podczas jakieś kolizji
to na dworzec pkp
no nie zawsze to sie zgadza, nie chcialbym zeby rozpedzony kretyn w bmw, albo zagapiony w mape kierowca tira wjechal mi wtedy w tylek. Nie byloby zabardzo czego zbierac.
Władka, co ty kobito pie**olisz , właśnie za zestawem (nie k***a tirem) jedzie się najlepiej, bo podczas jakieś kolizji
to na dworzec pkp
no nie zawsze to sie zgadza, nie chcialbym zeby rozpedzony kretyn w bmw, albo zagapiony w mape kierowca tira wjechal mi wtedy w tylek. Nie byloby zabardzo czego zbierac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów