Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up przynajmniej ma żone...
I stado dzieci. Nie wszystkie swoje ale kocha po równo. Pizda też niby się nie zetrze, ale niesmak pozostaje pewnie.
Śmieciowi strzał ostrzegawczy w potylicę. Któremu się domyślcie....
tobie
Ostatnio było głośno o 3 takich baranach (no dobra dwóch) na 3 pasmowej autostradzie.
Oczywiście nie usprawiedliwiam takiego zachowania.
Śmieciowi strzał ostrzegawczy w potylicę. Któremu się domyślcie....
Ktoś tu słonia sucha, w górę rogi
weźmie dobrego papugę i z tym nagraniem kierowca ciężarówki będzie w dupie bo widział pojazd przed sobą. Miałem taką sprawę 3 lata temu, gość mi wyjechał na drodze 90km/h ze stacji z prędkością 20km/h i strzeliłem mu w dupsko i przyjebali mi niezachowanie prędkości oraz brak ostrożności. W tym jebanym państwie PL strzał w dupę zawsze jest winny z tyłu. miałem papugę i jedyne co mu się udało zdołać to współwinę. Radzę uważać na takie kurwy drogowe.
no to miałeś kiepskiego papugę lub brak kamery... mi baba podobny numer wywinęła + uciekła z miejsca zdarzenia.
Suma sumarum koszt kamery 500 zeta + flacha dla ziomala papugi, koszt naprawy fury 10k z OC sprawcy + 500 zł mandatu dla sprawcy + koszty sądowe... aaaaa no i potem się okazało, że ubezpieczyciel typiarę regresem dojechał i skasował zniżki
W tym państwie dobry papuga to podstawa
no to miałeś kiepskiego papugę lub brak kamery... mi baba podobny numer wywinęła + uciekła z miejsca zdarzenia.
Suma sumarum koszt kamery 500 zeta + flacha dla ziomala papugi, koszt naprawy fury 10k z OC sprawcy + 500 zł mandatu dla sprawcy + koszty sądowe... aaaaa no i potem się okazało, że ubezpieczyciel typiarę regresem dojechał i skasował zniżki
W tym państwie dobry papuga to podstawa
Nagranie było ze stacji paliw, biegły sądowy ocenił że była możliwość wyhamowania i kropka. Zostało przy współwinie .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów