18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................n 2021-09-30, 22:08 2
Z moich obserwacji wynika, że jak ja nie jestem zestresowany, to innym kierowcom chyba udziela się mój dobry humor, bo wszyscy są wobec mnie wyjątkowo uprzejmi. Gdy mam zły humor natomiast, to jest po prostu rzeźnia na drodze... Paskudna sprawa.
Zgłoś
tarcer123 2021-09-30, 22:10 6
Nie można mierzyć wszystkich jedną miarą. Pozdrawiam życzliwy kierowca R480tki topline
Zgłoś
yigebek291 2021-09-30, 22:38 1
Jebamy frustrat. Absolutnie nie ma nic na jego wytłumaczenie. Pusto, szeroko, nic z przeciwka.
Zgłoś
wSAD 2021-09-30, 22:56 2
Próba zabójstwa.
Zgłoś
oroboros 2021-09-30, 23:13 1
Autor napisał/a:

No było, było...
Jak masz 25 lat, to niestety nie masz zielonego pojęcia o czym piszę.
Kierowca ciągnika siodłowego w tamtych czasach przeważnie prawko robił w armii i później szedł na zawodowego. Dziś liczy się kasa i na kieraka bierze się nawet młodego bezmyślnego kretyna, który w trakcie drogi myśli o ruchaniu, a nie o ładunku. Więc w upuście swych emocji zajeżdża Ci lewy byś powlókł się razem z nim.
Fakt ruch był znacznie mniejszy, ale i drogi były zdecydowanie w gorszym stanie. Kierowca zamiast zajeżdżać ci drogę; puszczał Ci sygnał, że wolne i mogłeś w ciemno lecieć!
Dodam również, że przy wyprzedzaniu podświetlał Ci drogę długimi do momentu, aż znajdziesz się przed nim.
Więc było lepiej!

Teraz kierowców to sie nawet jak ludzi nie traktuje...ale nie będe rozwijał myśli bo szkoda szczempić ryja.
Zgłoś
hasfar 2021-09-30, 23:26 2
Jakoś nie chce mi się uwierzyć, że ot tak celowo to zrobił- podejrzewam, że albo coś leżało na szosie, albo cos mu się z prawej strony wwaliło przed maskę.
Oglądał film, czy inne gówno robił i w niespodziewanej sytuacji szarpnął fajerą...

Nie bronię głąba - ale nie zawsze wszystko jest takie na jakie wygląda.
Zgłoś
witekkk 2021-09-30, 23:57
Ruskaja bladź...
Zgłoś
Tryper 2021-10-01, 2:53 3
Autor napisał/a:

Kiedyś kierowcy ciągników siodłowych byli inni, zjeżdżali, puszczali ci sygnał, że wolne, ostrzegali przed kontrolą, dawali znać o braku świateł, to byli przyzwoici ludzie. A dziś, skurwysyny wściekłe na samych siebie, że wybrali sobie więzienie na życzenie w półtora metrowej kabinie; wyładowują emocje na drogach i innych uczestnikach ruchu.

Dasz wiarę, że to barachło jest dumne z tego co robi i czuje się za coś lepszego, ze względu na wykonywany zawód?

Zgłoś
Hyena83 2021-10-01, 3:19 1
Autor napisał/a:

Kiedyś kierowcy ciągników siodłowych byli inni, zjeżdżali, puszczali ci sygnał, że wolne, ostrzegali przed kontrolą, dawali znać o braku świateł, to byli przyzwoici ludzie. A dziś, skurwysyny wściekłe na samych siebie, że wybrali sobie więzienie na życzenie w półtora metrowej kabinie; wyładowują emocje na drogach i innych uczestnikach ruchu.

Trudno się z Tobą nie zgodzić, ale musisz wziąść pod uwagę że kiedyś aut na drogach było o wiele mniej i łatwiej się jeździło wszystkim jak nie było takiego natężenia ruchu. Na drodze osiedlowej mogłeś nawet pograć w baliczkę, teraz nawet na wsi uż nie pokopiesz sobie. . Doszedł do tego też postęp technologiczny i większość małych gówień wyjeżdżające z fabryki bez problemu ciągnie 200km/h, a ciężarówki gdyby nie miały kagańca to nie opuszczalyby momentami lewego pasa (mają sporo mocy ukrytej i też mogłyby cisnąć innym na zderzaku) . Właśnie po to mają kaganiec. Każdemu się udziela stres i nerwy. Poza tym wszystko co piszesz tyczyło się kierowców osobówek jak i ciezarowek - była większa kultura jazdy i poszanowania. Osobówki też miały na uwadze gabaryty i ciężar dużego pojazdu. Zostawiały mu pole manewru, przepuszczały i ostrzergaly przed kontrolami. Czasy się tak zmieniły, że obecnie posiadając prawo jazdy większość osób nic nie reprezentuje. Po prostu plakietka. W jednej i drugiej grupie nie brakuje furiatów oraz debili
Zgłoś
Praxis 2021-10-01, 3:39
Autor napisał/a:

Jako kierowca ciężarówki potwierdzam. Dodam jeszcze, że większość to yebane brudasy i lenie co mają 50m do parkingu, a leją na koło..... latam 3 lata po kraju, a do płatnego prysznica nigdy nie stałem w kolejce - parking autostradowy - pewnie koło setki miejsc parkingowych

Zgłoś
Allahgbar 2021-10-01, 4:25
Autor napisał/a:

Kiedyś ludzie byli spokojni i szanowali ciężarówki na drodze. Nie bądź hipokrytą. Teraz nikt się nie szanuje i wszysc wszystkich w piździe mają I żebyś wiedział że gdyby nie było transportu drogowego to by autostrad nie budowali. Ich główne przeznaczenie yo transport zasobów. To wy jesteście gośćmi na autostradzie więc japa, dupa, cicho
Zgłoś
notak 2021-10-01, 6:38 3
kiedyś było,
ale wczoraj wyjeżdzając z podporządkowanej, na skrzyżowaniu gdzie dochodzi do wielu wypadków, własnie kierowca ciężarówki mi ustąpił i pokazywał czy mogę pokonać dalsze pasy bezpiecznie,
są ludzie i ludziska
Zgłoś
PhantomMask 2021-10-01, 7:13
Na a4 codzienność...
Zgłoś
McQurwa 2021-10-01, 8:19
tarcer123 napisał/a:

Nie można mierzyć wszystkich jedną miarą. Pozdrawiam życzliwy kierowca R480tki topline

Wyjątki potwierdzają regułę
Zgłoś
_Tytanowy_Janusz_ 2021-10-01, 13:21
kierowca tira to jedno ale bęcwał z osobówki umiejętności wyprowadzenia auta z poślizgu też za wiele to nie ma. A śmiali się, jak pod market się jeździło i latało na rękawie po parkingu w zimę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem