Nowa wersja Titanica.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to są bajki... wszędzie siusiacze, kutanoidy, skurwole a kiedyś jakieś geje Bolo i Lolo albo kotek Filemonek.
@lofix1
Bajka to nie to samo co kreskówka. Feel the difference.
Bajka to nie to samo co kreskówka. Feel the difference.
Zauważyli, że ludzie dostali w chuj piwa za K.B i teraz próbują osiągnąć to samo...
Let the Game Begin
@sgt.peppers
Bajka – krótki utwór literacki zawierający morał (pouczenie), może być wierszowany lub żartobliwy. Morał może znajdować się na początku lub na końcu utworu albo wynikać z jego treści. Istotną cechą bajki jest alegoryczność.
Czyli bolek i lolek czy kot filemon jak chuj się kwalifikują, jako bajka
Pierdolnij się w łeb.
@Mardog
Hate'erzy wszędzie Lekcje odrobione? Lepiej wyjdź stąd. Z kosmosu.
A co do tematu to cytując kolegę powyżej:
"Za Bombę zawsze jest piwo ! "
@sgt.peppers
Bajka – krótki utwór literacki zawierający morał (pouczenie), może być wierszowany lub żartobliwy. Morał może znajdować się na początku lub na końcu utworu albo wynikać z jego treści. Istotną cechą bajki jest alegoryczność.
Czyli bolek i lolek czy kot filemon jak chuj się kwalifikują, jako bajka
Pierdolnij się w łeb.
@Mardog
Hate'erzy wszędzie Lekcje odrobione? Lepiej wyjdź stąd. Z kosmosu.
A co do tematu to cytując kolegę powyżej:
"Za Bombę zawsze jest piwo ! "
rok temu miałem ten kawałek ustawiony jako dzwonek w komórce - hehehe
ale nie napisze
piosnka oryginalnie z pod gradobiciem pytań
don t wanna be a sucker like all the rest
moze w koncu gimbusiarnia zobaczy co to prawdziwy humor, a nie te kwejki i jakies demoty, te wasze ciezkie zycie kiedy matka badz ojciec zabroni wam siedziec na komputerze do 21, a wy juz chccecie sie ciać z tego powodu, a chuj wam w dupe, kapitan bomba górą smiecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów