Nie porównałem Globo do TVP, bo regularnie atakuje rząd i prezydenta Bolsonaro
Nie porównałem Globo do TVP, bo regularnie atakuje rząd i prezydenta Bolsonaro
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlatego każda władza daje takie instrumenty ludziom (internet gdzie para idzie w gwizdek) lub pseudo zasadne zamykanie w domach (pandemia) bo boi się jak skurwysyn realnego wyjścia tłumów na ulice...
Kolejny spiskowiec. Paliłeś juz maszty 5G?
Kolejny spiskowiec. Paliłeś juz maszty 5G?
zwyzywaj przez ogrodzenia kilka okolicznych burków... może ci ulży
zwyzywaj przez ogrodzenia kilka okolicznych burków... może ci ulży
Bawią mnie twoje historiw, epidemia to spisek, nosisz juz foliowa czapeczkę. Kwarantanna od niepamietnych czasów była pewną recepta na epidemia, ale komu ja to tłumacze.
Bawią mnie twoje historiw, epidemia to spisek, nosisz juz foliowa czapeczkę. Kwarantanna od niepamietnych czasów była pewną recepta na epidemia, ale komu ja to tłumacze.
dalej brnij w ocenę alter ego ludzi przez internet ... zresztą za mądry jestem na prowokację..
dalej brnij w ocenę alter ego ludzi przez internet ... zresztą za mądry jestem na prowokację..
Wyjaśnij nam mistrzuniu wiec kto ten spisek z koronawirusem wymyslił. Skoro stawiasz taka teze to z chęcia posłucham, czy po prostu tak sobie pierdolisz. Rozumiem ze to nie reptilianie to barzdiej wyrafinowane, ogólnoswiatowy rządowy spisek by ludzie nie wychodzili na ulice.
A mzoę teraz przemyslałeś sprawe i doszedłes do wniosku że pierdolnałes głupote i się wstydzisz nam wyjaśnić kto ten spisek rozpetał i dlaczego. masz już rozumiem jakies nazwiska podejrzanych.
Wyjaśnij nam mistrzuniu wiec kto ten spisek z koronawirusem wymyslił. Skoro stawiasz taka teze to z chęcia posłucham, czy po prostu tak sobie pierdolisz. Rozumiem ze to nie reptilianie to barzdiej wyrafinowane, ogólnoswiatowy rządowy spisek by ludzie nie wychodzili na ulice.
A mzoę teraz przemyslałeś sprawe i doszedłes do wniosku że pierdolnałes głupote i się wstydzisz nam wyjaśnić kto ten spisek rozpetał i dlaczego. masz już rozumiem jakies nazwiska podejrzanych.
kurwa, człowieku.. nie jesteś też idiotą.. nie wyczułeś pierdolonego, generalnego sarkazmu że sram na to wszystko czy to prawda czy to mit? ale masz prawo bo tak to jest przez internet kiedy w głosie rozmówcy nie wyczuwasz tej jak ze ważnej tonacji (czy to zart czy śmiertelnie poważne) tak ze nie mecz sie bo nawet nie chce mi się w ten temat zagłębiać i prowadzić jałowych dyskusji.
kurwa, człowieku.. nie jesteś też idiotą.. nie wyczułeś pierdolonego, generalnego sarkazmu że sram na to wszystko czy to prawda czy to mit? ale masz prawo bo tak to jest przez internet kiedy w głosie rozmówcy nie wyczuwasz tej jak ze ważnej tonacji (czy to zart czy śmiertelnie poważne) tak ze nie mecz sie bo nawet nie chce mi się w ten temat zagłębiać i prowadzić jałowych dyskusji.
To dosc popularna teza ostatnio dlatego się dopytuje. Teraz już 3wszystko jasne
Drwina to wyraz braku szacunku dla rozmówcy. Nie reptilianie ani żadne ufo, a po prostu globalna panika doprowadziła do tego, że zamknęliśmy się w domach, a ten koronawirus, mimo, że istnieje, to nie jest groźny. Nie widzisz, że media tylko i wyłącznie pokazują ile dziś zginęło, ile zachorowało. Nie śledziłem wydarzeń już z tydzień czy dwa, bo zwyczajnie nie mam czasu, ale tak naprawdę nie wiemy, ile ludzi zostało zainfekowanych tym wirusem. Poza tym, Ty naprawdę nie widzisz, co się odpierdala u władzy? jak bardzo próbują kontrolować media i opinię publiczną, by tylko nie wybuchła jakaś rewolucja czy zamieszki? Ludzie są sfrustrowani ciągłym pierdoleniem o głupotach rządu, chapaniem się posłów, kupczeniem itd. A w to, że globalny spisek istnieje to nawet ja zaczynam wierzyć, odkąd zacząłem się interesować przepływem pieniędzy, inwestycjami czy tam ogólnie giełdą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów