Szturm na salon Xiaomi w Warszawie. Było tak niebezpiecznie, że sklep zamknięto
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdyby kurwa włodarze galerii badz jakis manager sklepu pomyśleli choć troszkę to odbyło by się bez takiego gówna. wystarczyło tylko zwlec wcześniej swoje dupsko z łóżka i zabezpieczyć korytarze pachołkami i taśmą przed godziną otwarcia obiektu, puścić kolejeczkę przy scianie i nie wpuszczać wszystkich od razu, zamiast teraz pierdolić przez megafon do młodzieży która kręci filmiki i ma w dupie jakiekolwiek polecenia.
załóżmy wypadek, wtedy do wiezienia lecą nie Ci gówniarze ktorzy przyszli po telefon w liczbie milion ktorzy blokują korytarze tylko krawaciarzom z megafonem
załóżmy wypadek, wtedy do wiezienia lecą nie Ci gówniarze ktorzy przyszli po telefon w liczbie milion ktorzy blokują korytarze tylko krawaciarzom z megafonem
e tam w ameryce przynajmniej idą na żywioł, a u nas zawsze musi być pasterz owieczek (koleś z megafonem) i ten tekst "promocja zostanie odwołana"
Kufa ja już tam maluszka wolę walnąć wieczorem na sen. Damian trzymaj się w tym Xiaomi.
Jakim trzeba być adminem, żeby tam iść i liczyć na to, że się kupi coś w tej cenie.
albo inaczej:
"o niezła okazja, kupie i sprzedam" - pomyślało 1000 cwaniaków...
A firma zaciera rączki z sukcesu reklamy, mimo, że nie wydali nawet złotówki na promocje
Plebs i średniowiecze.
albo inaczej:
"o niezła okazja, kupie i sprzedam" - pomyślało 1000 cwaniaków...
A firma zaciera rączki z sukcesu reklamy, mimo, że nie wydali nawet złotówki na promocje
Plebs i średniowiecze.
Wkurwiaja mnie takie akcje. Praktycznie kazdy kazdego hejtuje. Bydlo, cebula itd. Jedni chca kupic i sprzedac, inni chca okazyjnie kupic cos na co i tak ich nie stac. Ludzie biora chwilowki lub inne pozyczki by zakupic jakis debilny smartfonik, ktory i tak za 6 miesiecy bedzie chodzil jak gowno - bo wszystkie aktualizacje i tak zapchaja telefon
jak juz koniecznie chca robic promocje to powinni zrobic jakies konkursy na haslo reklamowe, jakies rzuty do kosza? cos kurwa pomyslowego a nie takie otwarcie by bydlo sietratowalo.
nie dosc, ze ten narod byl gnebiony tyle lat przez niemcow, potem przez ruskow to teraz traktowany jest jak bydlo :/
jak juz koniecznie chca robic promocje to powinni zrobic jakies konkursy na haslo reklamowe, jakies rzuty do kosza? cos kurwa pomyslowego a nie takie otwarcie by bydlo sietratowalo.
nie dosc, ze ten narod byl gnebiony tyle lat przez niemcow, potem przez ruskow to teraz traktowany jest jak bydlo :/
normalne, telefony dla plebsu. posiadacze ajfonów nigdy by się tak nie zachowali, bo mają godność
Ja nie wiem, kto dopuścił te wejścia do użytku. Przecież każdy strażak powie od razu, że jak masz wejście szerokości 20 m i jedne drzwi, to prosisz się o tragedię przy byle promocji.
pazuzu napisał/a:
Polacy są ekspertami w kurwieniu się za pieniądze, patrz 500+
Polacy potrafia sie kurwic za same obietnice, niekoniecznie musza byc spelnione.
Ja natomiast uwielbiam to pierdolenie typu "koszt produkcji to 1 zł, a sprzedają hurrr durrr za 300 zł". To co producent ma sprzedawać towar po kosztach albo poniżej kosztów żeby zbankrutować? Prawo popytu i podaży łby.
zwierzak30 napisał/a:
Warszafka przyjechała nad Bałtyk.
Jeden najebus poderwał najebaną miejscową.
Poszli na molo,doszło do walonka,ale był tak napruty że zacząL walić między deski molo.
-Patryk. Walisz w dechę.
- Się wie,warszafka.
siedź cicho, jak warszawka przestanie jeździć na morze to z głodu tam padniecie
co do promocji, nie wiem co i po ile było, ale zawsze i wszędzie tak jest jak są dobre promocje, a nie pierdoloenie że polaczki, wychodzi że tu sami bulionerzy co mają telefony po 5 tyś i zmieniają je jak bateria się wyczerpie że by nie łądować, jedni kupią po to że by mieć, inni na prezent może, a jeszcze inny że by zarobić na szybko np. 500 zł i opierdolić na allegro czy gdzieś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów